ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Πολιτικοί νάνοι σε προβλήματα - γίγαντες

Πολιτικοί νάνοι σε προβλήματα - γίγαντες

Η ατυχία όλων μας είναι ότι αυτή την εποχή που ζούμε με την αγωνία του άγνωστου αύριο, οι πολιτικοί μας σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύονται νάνοι και καλοπερασάκηδες.

Ο δικός μας, ο Γιωργάκης, κάνει διακοπές ανάμεσα σε Πάρο και Σκόπελο, οι άλλοι, οι μεγάλοι Μέρκελ, Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι κάνουν τις διακοπές τους και προσπαθούν τηλεφωνικά να λύσουν τα παγκόσμια προβλήματα. Η κατάρα αυτής της εποχής είναι ότι λείπουν οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης που θα έπιαναν τον ταύρο από τα κέρατα και θα έλυναν τα προβλήματά μας.

Ο Μπερλουσκόνι με τα μπούνγκα-μπούνγκα στη βίλα του με τις καλλονές, ο Σαρκοζί με την εγκυμονούσα γυναίκα του και η Μέρκελ στα όρη και στα βουνά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το δικό μας που κατέβασε ρολά στο μαγαζί και πήρε το κανό του για άλλες πολιτείες.

Και μείναμε όλοι μας, τρομαγμένοι, έκπληκτοι και αμήχανοι οι περισσότεροι να μην μπορούν να πάνε ούτε για 3 μέρες διακοπές, να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει το Σεπτέμβρη και να βλέπουν τις πολιτικές ηγεσίες στις θερινές τους διακοπές, σαν να βρέχει πέρα και μακριά από αυτούς.

Μένει σε όλους μας να αλλάξουμε τα πράγματα, να αλλάξουμε τα πρόσωπα και κυρίως να αλλάξουμε ζωή.

Υ.Γ. Θέλω να κάνω μία διόρθωση για τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ τον κ.Θύμιο Λυμπερόπουλο τον οποίο εν τη ρύμη του λόγου μου και θυμωμένος πολύ από τη στάση του στα πράγματα, τον χαρακτήρισα προχθές σαν άνθρωπο της κονόμας. Με πήρε τηλέφωνο, μου εξήγησε τα πράγματα και με έπεισε ότι ήταν άδικος ο χαρακτηρισμός μου.