ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμίνης: Αναξιόπιστος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Καμίνης: Αναξιόπιστος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Επίθεση στον Άρη Σπηλιωτόπουλο για το θέμα του τζαμιού εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Είναι μία φοβερή ανακολουθία πρώτα απ’ όλα, η οποία νομίζω ότι υποβιβάζει την πολιτική ζωή της χώρας δραματικά», τόνισε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε:

«Εδώ έχουμε ένα κραυγαλέο παράδειγμα αναξιοπιστίας ενός πολιτικού. Έχουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος το ψήφισε στη Βουλή, ο οποίος ήταν υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθ΄ ύλην αρμόδιος για το ζήτημα και κρυβόταν, όπως μας έλεγε . Διάβασα σε μία συνέντευξή του ότι εγώ το καθυστερούσα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, «είναι δεύτερη φορά», «που “συλλαμβάνουμε” αυτόν τον κύριο να κρύβεται και να λέει αυτό το πράγμα ανερυθρίαστα. Γιατί μας είπε προ ημερών ότι ψήφισε το πιστόλι στον κρόταφο και τώρα καθυστερούσε».

«Αυτοί είναι πολιτικοί άνδρες στη χώρα», είπε, «να χρηματίζεις βουλευτής ή υπουργός σε υπεύθυνη θέση και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου»

«Είσαι υπουργός και διαφωνείς με το τέμενος βγες και πες το και αν δεν γίνει δεκτό από την κυβέρνησή σου, παραιτήσου», συμπλήρωσε.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε: «Η δική μου θέση είναι γνωστότατη: πρέπει ένα τέμενος που το σχεδιάζουμε από το 2006, που ανταποκρίνεται στις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας να γίνει.

«Να κάτσουμε να σκεφτούμε όταν λέμε ότι θέλουμε δημοψήφισμα για τέμενος στην Αθήνα, μην μας κάνουν άλλα δημοψηφίσματα π.χ. στην Κωνσταντινούπολη για την Αγία Σοφία ή για τη Σχολή της Χάλκης. Δεν έχουμε στοιχειώδες “νιονιό” εδώ πέρα πια;».

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαρίδης: Με ατζέντα του ΛΑΟΣ ο Σπηλιωτόπουλος

Σπηλιωτόπουλος: Έξω από το Δήμο Αθηναίων το τζαμί