ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Exit polls: Πότε θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Exit polls: Πότε θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πανικός επικρατεί στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, ενόψει της διεξαγωγής των exit poll, τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών.

Μετά το φιάσκο της περασμένης Κυριακής αλλά και τις διαμαρτυρίες που προκάλεσε η λανθασμένη εκτίμηση, είναι σαφές ότι μια νέα αποτυχία, ειδικά στον τομέα των ευρωεκλογών, μπορεί να σημάνει την αρχή του τέλους των exit poll.

Στις 19:00 το Νewsbomb.gr θα μεταδώσει άμεσα τα exit poll για τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της χώρας, ενώ αργότερα θα ξεκινήσει η αντίστοιχη διαδικασία για τις Ευρωκάλπες.

Μέσα από μια πρωτοποριακή εφαρμογή το Newsbomb.gr θα σας μεταφέρει τα αποτελέσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Πάρτε μια πρώτη γεύση της εφαρμογής με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οι φετινές ευρωεκλογές είναι ίσως οι κρισιμότερες της τελευταίας 20ετίας. Κάντε ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε πως θα είναι η Ευρώπη την 25η Μαΐου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις:

https://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/450134/exit-poll-ayti-tha-einai-i-eyropi-tin-epomeni-mera-me-vasi-tis-dimoskopiseis

Αργά το βράδυ της Κυριακής , το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit polls. Μία πρώτη εκτίμηση θα γίνει στις 23:00 (ώρα Ελλάδος).

Δείτε σε αυτό το σύνδεσμο όλες τις λεπτομέρειες: https://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/449808/exit-poll-meta-ti-1-pm-tis-deyteras-ta-prota-apotelesmata-ton-eyroeklogon

Όσο πλησιάζουμε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, το φιάσκο των EXIT POLLS πλανάται σαν φάντασμα πάνω από την πολιτική ειδησεογραφία.

Όλες αυτές τις ημέρες που μεσολάβησαν οι εμπειρογνώμονες στις μετρήσεις κοινής γνώμης και στα EXIT POLLS προσπαθούν να εξηγήσουν τι πήγε στραβά . Όμως ακόμα και αυτή τους η προσπάθεια φαντάζει απο αστεία έως απίθανη.

Πού οφείλετε λοιπόν το φιάσκο της περασμένης Κυριακής; Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/450126/exit-polls-to-fiasko-tis-perasmenis-kyriakis-kai-oi-dikaiologies

Σε εκλογικό πυρετό βρίσκονται και τα κανάλια. Όλα έχουν ετοιμαστεί για τις Ευρωεκλογές, αλλά και τη δεύτερη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των τηλεθεατών και φυσικά την πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης.

Είναι άλλωστε και το μεγάλο τους στοίχημα αυτή την Κυριακή 25 Μαϊου…

Δείτε εδώ πώς θα μεταδώσουν το αποτέλεσμα τα κανάλια: https://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/449770/ekloges-2014-i-kalypsi-ton-diplon-eklogon-apo-ta-kanalia

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Τα τελικά στοιχεία για τις Δημοτικές και οι πρώτες εκτιμήσεις

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014