ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραγασάκης: Δανεικά μόνο για επενδύσεις

Δραγασάκης: Δανεικά μόνο για επενδύσεις

Την πρώτη τους προεκλογική κόντρα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, είχαν το βράδυ της Δευτέρας (29/12) η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννης Δραγασάκης.

Δραγασάκης: Θα δανειζόμαστε μόνο για επενδύσεις, όχι για να πληρώσουμε τα παλαιά δάνεια - Μπακογιάννη: Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει δέκα φορές χειρότερο μνημόνιο

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, o υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει ένα πλήρες σχέδιο, βάσει του οποίου η Ελλάδα θα δανείζεται πλέον μόνο για επενδύσεις και όχι για να αποπληρώνει τα παλαιά δάνεια.

«Δεν θα την καταγγείλουμε, αλλά θα τη διαπραγματευτούμε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει ένα νέο Μνημόνιο «δέκα φορές χειρότερο», υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια να διαγράψουν το ελληνικό χρέος χορηγώντας νέα δάνεια.

Απευθυνόμενη, τέλος, στους πολίτες, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (με τις απαραίτητες πινελιές... κινδυνολογίας) τούς κάλεσε να αναλογιστούν ότι «οι εκλογές αυτές, χωρίς δίχτυ ασφαλείας, βάζουν τη χώρα σε περιπέτεια».

Σχετικές ειδήσεις