ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει εκτός ευρώ

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει εκτός ευρώ

Νέα ολομέτωπη επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από την Κομοτηνή.

Μιλώντας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του για την οικονομία, τους λαθρομετανάστες, την τρομοκρατία, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας των βουλευτών.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πανικό αναφερόμενος στις αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία.

«Κάνουν συνέδρια, παρασυνέδρια για να τους μαζέψουν, να μην λένε άλλα αντί άλλων, είναι σε πανικό και σε απόγνωση. Βλέπουν να μειώνεται η διαφορά, βλέπουν ότι αλλάζει το κλίμα, βλέπουν ότι χάνουν» είπε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα σημείωσε ότι με την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο ελαχιστοποιήθηκε η διέλευση των λαθρομεταναστών. «Ο ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτήρισε αποτρεπτικό. Θέλει να τους αφήσει να έρχονται, να τους δώσει ελληνική ιθαγένεια και ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά».

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και για το θέμα των ελεγκτικών μηχανισμών που ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να ελέγχει κεντρικά ο πρωθυπουργός. «Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε το κοινοτικό δίκαιο. Αυτά γίνονται μόνο στην Βενεζουέλα και στην Β. Κορέα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κώδικα δεοντολογίας που έδωσε στην δημοσιότητα κατάργησε την συνείδηση των βουλευτών. Ανήκουν στον έδρες τους στο κόμμα.

Εκείνοι έχουν πρώτα το κόμμα και μετά την Δημοκρατίας. Δεν θα μετακομίσουμε στην Β. Κορέα επειδή το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε δεν θα αφήσουμε τις επιχειρήσεις στους συνδικαλισταράδες. «Ανάπτυξη σημαίνει νέος νόμους για τους συνδικαλιστές θυμάστε τους Φωτόπουλους που ανεβοκατέβαζαν τους διακόπτες της ΔΕΗ τους καταργήσαμε και που πήγαν βέβαια; Στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν το έργο τους. Και όσοι έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό θέλουν να πτωχεύσει η Ελλάδα και να γυρίσει στην δραχμή για να πάρουν με ένα κομμάτι ψωμί.

Σχετικές ειδήσεις