ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Γ. Καρατζαφέρη

Εκλογές 2015: Πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Γ. Καρατζαφέρη

Την κεντρική προεκλογική ομιλία στην Αθήνα, πραγματοποίησε την Τετάρτη (21/01/2015) το απόγευμα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

Στην αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Υπήρξαν σκευωρίες υπήρξαν επιθέσεις, υπήρξαν χτυπήματα κάτω από την ζώνη το αποτέλεσμα είναι να γεμίζουμε μεγάλες αίθουσες. Να γεμίζουμε τις πλατείες γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει ότι είμαστε η μόνη εναλλακτική πρόταση.

Ο κύριος Σαμαράς χάνει κατά κράτος! Κάθε μέρα ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα της ήττας του. Ήθελε και τα έπαθε ο κ. Σαμαράς των μεγάλων υποχωρήσεων, ο κ. Σαμαράς του ενδοτισμού και του συμβιβασμού, ο κ. Σαμαράς με τα πολλά ψέματα, ο κ. Σαμαράς που δύο φορές πρόδωσε την μεγάλη παράταξη! Μια το 1993 ρίχνοντας της κυβέρνηση του Μητσοτάκη και μία τώρα, ρίχνοντας τον εαυτό του για να φέρει τον Τσίπρα στα πράγματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πλέον παρελθόν και αυτό το γνωρίζουν όλοι μέσα στον δικό του χώρο. Ήδη πέφτουν συνθήματα ποιος θα τον ανατρέψει και ποια ώρα την Κυριακή, θα ζητήσουν την αντικατάστασή του.

Ήθελε και τα έπαθε! Πήγαινε γυρεύοντας! Τους έλεγα το 2012: «Μην προσκυνάτε την Μέρκελ! Η κυρία μπλοφάρει! Πάμε πάνω για να πούμε αυτό γίνεται και αυτό δεν γίνεται!» Αντ' αυτού, έδωσε την εθνική κυριαρχία! Έδωσε τη δημόσια περιουσία, μα πάνω απ' όλα, τους χάρισε την αξιοπρέπεια μας! Αυτή την αξιοπρέπεια θα την επιστρέψουμε στους Έλληνες την Δευτέρα το πρωί!

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι εδώ δυνατός

Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι υπεύθυνος και έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες που είναι πολλαπλάσιες την Δευτέρα.

Ξημερώνει ένα αβέβαιο μέλλον, ένα αβέβαιο αύριο! Έρχεται στα πράγματα ένα κόμμα άπειρο, με εσωτερικές τριβές. Πρέπει να είμαστε παρόντες στην Βουλή. Ο ρόλος μας θα είναι το «ανάχωμα» σε οτιδήποτε αποπειραθούν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ.

Να γνωρίζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ότι θα είμαστε εκεί να φυλάσσουμε τις Θερμοπύλες της χώρας. Δεν πρόκειται εμείς να επιτρέψουμε να παραδοθεί στο κράτος των Εξαρχείων, το ελληνικό κράτος.

Να ξέρουν ότι σε αυτή τη χώρα, πορευόμαστε Πατρίδα και Ορθοδοξία μαζί, χέρι-χέρι, αιώνες τώρα! Να ξέρουν ότι σε αυτή τη χώρα, η Ορθοδοξία αποτελεί το 98% του Πληθυσμού. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η αθεΐα του Τσίπρα και των συνεργατών του να αφήσει κενά που θα τα καταλάβει ο Ισλαμισμός.
Ο κίνδυνος είναι έξω από την πόρτα μας

Να το καταλάβουν όλοι και όλες, όσο είναι καιρός. Η μάχη που ξεκινήσαμε πριν από 15 χρόνια δεν έχει τελειώσει. Τώρα μπαίνουμε στο τελικό σχέδιο, που δεν είναι άλλο παρά το να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες και όχι στους ξένους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που αγωνίζονται. Που «φυλάνε σκοπιά» εκεί στο Βοτανικό για να μην γίνει το Τέμενος. Πρέπει να ξέρουν ότι δεν χρειαζόμαστε «ταχύρρυθμα σεμινάρια» σε ένα Κέντρο Ισλαμιστών. Είναι πλέον 3 εκατομμύρια! Είναι το 30% του πληθυσμού της Ελλάδος. Αλλάξανε το χριστιανικό κράτος. Παύσαμε να είμαστε η Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών! Τώρα έχουμε γίνει η Ελλάδα των λαθρομεταναστών και γι' αυτό φταίνε πολλοί! Και να θυμάστε όταν ταλαιπωρείται η οικογένειά σας, να θυμάστε ότι την πόρτα την άνοιξε ο Αντώνης Σαμαράς.

Τι ζητούν οι δανειστές

Μην έχετε καμία ψευδαίσθηση ότι οι δανειστές θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά μας έδωσαν. Δεν θέλουν τα λεφτά, αλλά το «γωνιακό οικόπεδο» της Ελλάδας που ενώνει 3 ηπείρους. την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Ε λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Όπως δεν τους την κάναμε '40 δεν θα την κάνουμε και το 2015. Ας καταλάβουν ότι οι Έλληνες δεν είναι όλοι σαν τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι μια σειρά ιδεών του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν υιοθετηθεί από αυτούς, ενώ αποκρούστηκαν από τους όμορους χώρους. Εμείς θα στηρίξουμε την Ελλάδα.
Πρώτη δύναμη ο ευρωσκεπτικισμός

Οι Ευρωσκεπτικιστές είναι σήμερα η πρώτη δύναμη στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γαλλία, στην Φινλανδία, κορυφαία δύναμη στην Ολλανδία. Ποιος θα πάει να τους μιλήσει για την Ελλάδα; Δεν μπορεί ούτε ο κ. Σκουρλέτης ούτε ο κύριος Λαφαζάνης. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος των Ευρωσκεπτικιστών, με Πρόεδρο τον Φάραντζ. Με ξέρουν και τους ξέρω! Μας γνωρίζουν καλά την Ευρώπη, όπως ξέρουμε και εμείς καλά τα παιχνίδια τους, όταν το επιβάλουν οι συνθήκες. Στα μεγάλα Εθνικά διλήμματα, δεν θα προτάξουμε το κομματικό συμφέρον. Πρώτα η πατρίδα και μετά όλα τα άλλα! Αν αυτό το σύνθημα το είχαν υιοθετήσει κάποιοι άλλοι, δεν θα ήμασταν αυτήν της στιγμή εδώ που είμαστε.
Ξεπούλησαν τον πλούτο της Ελλάδος.

Φώναζα το 2008 στο Ελληνικό κοινοβούλιο για την ΑΟΖ. Την πρώτη ημέρα που το είπα, ο κ. Καραμανλής δεν ήξερε τι είναι η ΑΟΖ. Και φώναζα τότε: «Σήμερα κάντε την αναγνώριση της ΑΟΖ, όχι αύριο!»

Και μετά από ένα μήνα, ο κ. Παπανδρέου με ρώτησε: «Γιατί φωνάζεις σήμερα και όχι αύριο;» Και του απάντησα: «Γιατί το έβλεπα ότι οι Αμερικάνοι θα αλλάξουν τον χάρτη στη Β. Αφρική και θα απομακρυνθεί το ενδεχόμενο να μπορέσουμε να αναπτύξουμε ΑΟΖ. Όπως και έγινε!

Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Μου λένε για τους «φόβους» του κ. Σαμαρά για τις καταθέσεις και για τις συντάξεις που θα κοπούν από τις 26 του μήνα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε να ψηφίσουν με αγανάκτηση. Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Βουλή που προέκυψε. Μια Βουλή της βαρβαρότητας και της γελοιότητας. Τώρα δεν έχουμε πολυτέλειες για να πειραματιστούμε. Θέλουμε τους πλέον υπεύθυνους, συνεπείς, αξιόπιστους. Και αυτοί είναι στο ΛΑ.Ο.Σ.

Στην Κύπρο, οι καταθέσεις δεν κατασχέθηκαν επί κυβερνήσεως του «αριστερού» Χριστόφια, αλλά επί του δεξιού Αναστασιάδη! Αυτό σημάνει ότι αν η χώρα φτάσει στο ναδίρ υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Εμείς όμως μπορούμε να αποτρέψουμε τέτοιες εξελίξεις και μπορούμε να το κάνουμε. Ετοίμαζαν ένα τεχνητό κραχ αλλά ένας δημοσιογράφος που τον εμπιστεύεστε πολύ, το απέτρεψε. Αυτός είναι ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Το φρενάρισε, αποκαλύπτοντας τους σχεδιασμούς και το σταμάτησε. Αυτός είναι ο ρόλος μας! Να βάζουμε πάνω απ' όλα την πατρίδα και όχι το συμφέρον μας .

Για την ονομασία των Σκοπίων

Πριν από δύο μήνες, βγήκε ο κ. Βενιζέλος και έκανε την εξής δήλωση: «Όλοι εμείς έχουμε συμφωνήσει, πλην του ΛΑ.Ο.Σ. για το θέμα της ονομασίας».
Μπορεί να είμαστε λίγοι στον αριθμό οι Έλληνες, αλλά είμαστε μεγάλοι στην ψυχή και στην καρδιά και έχουμε κάνει θαύματα. Ποτέ ο Έλληνας δεν πολέμησε με ίσο αριθμό αντιπάλων. Και όμως, τους κερδίζαμε πάντα! Αλλά τότε, δεν είχαμε Σαμαρά. Είχαμε το «ΟΧΙ» του Μεταξά! Αυτό το «ΟΧΙ» το έχουμε μέσα στο DNA μας και αυτό το «ΟΧΙ» είναι που ενοχλεί.

Τα ψευδο-δόγματα

Ανήκουμε εκεί που είναι το συμφέρον της Ελλάδας μας. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό. Είδαμε και χορτάσαμε προστασία και υποστήριξη και στα ΙΜΙΑ το '96 και στην Κύπρο το '75. Φτάνει πια! Όχι άλλη προστασία! Πρότεινα στον Ρώσο να δώσουμε τη βάση του Νεωρίου στη Σύρο, με ουσιαστικό αντάλλαγμα την ασφάλεια στο Αιγαίο.

Επισκέφθηκα το Κρεμλίνο και όταν οι Ρώσοι αξιωματούχοι με ρώτησαν: «Τι ζητάτε γι' αυτό» τους απάντησα: «Αρκεί να είστε στην μέση του Αιγαίου. Να κάνετε τους «τροχονόμους» σε ότι πλέει και σε ότι ίπταται. Να ελέγχετε όποιο κίνδυνο εμφανίζεται και να τον αποτρέπετε». Και αυτήν την προσπάθεια την πρόδωσαν όλοι αυτοί.

Ο Πούτιν, περίμενε να πάρει την ΔΕΠΑ. Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, γιατί τόσο τα δικά μας ευρήματα, όσο και της Κύπρου, για να περάσουν από την Ελλάδα χρειάζονται αγωγοί. Και ο μόνος τρόπος να μην περάσουν από την Τουρκία, ώστε να μη γίνει ελεγκτής και ο επόπτης της περιοχής η Τουρκία, ήταν να δώσουμε την ΔΕΠΑ στους Ρώσους. Και τους έπαιζε ο κ. Σαμαράς. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Φρικτό γι' αυτούς που γνωρίζουν. Ο Πούτιν αναγκάστηκε και υπέγραψε συμφωνίες με την Τουρκία. Χάσαμε και την τελευταία ελευθερία για να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους.

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

Εάν φύγει το "Barbaros" και πάει στο Καστελόριζο, αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί; Ποια τετελεσμένα γεγονότα θα γίνουν; Που είναι η Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου; Μας πιέζει η Αλβανία και ο Τούρκος αισθάνεται ότι είναι ο κυρίαρχος του Αιγαίου. Και μας το δείχνει! Όλοι αυτοί, προκειμένου να εξασφαλίσουν 0,5% περισσότερο από τον αντίπαλό τους, επιλέγουν υποψήφιους μέσα από το Τούρκικο προξενείο. Και το Προξενείο τους δίνει τους φανατικούς, αυτούς που πάνε στα συνέδρια του Κόμματος του Ερντογάν! Με πιο απλά λόγια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, εκλιπαρούν ψήφους από ανθρώπους του Ερντογάν! Είναι δυνατόν; Είναι αποδεκτό από εσάς; Εμείς στον ΛΑ.Ο.Σ, ψάχνουμε ψήφους μόνο ανάμεσα σε Έλληνες πατριώτες. Τρέμω μήπως αύριο το πρωί δεν έχει το κράτος μας την αρτιμέλεια που του πρέπει. Μην του λείπει κανένα κομμάτι. Γιατί κάποιοι ήταν κατώτεροι των εθνικών απαιτήσεων της χώρας. Γι' αυτό, πρέπει να είμαστε εκεί την Δευτέρα, για να υπερασπιστούμε την πατρίδα.

Με το σπαθί μας στη Βουλή

Θα ήμαστε τη Δευτέρα στην Βουλή για να ανατρέψουμε και να αναστρέψουμε αυτά που είπε η Κα Μπενάκη, τ. Πρόεδρος της Βουλής, στον αναλαμβάνοντα τότε την Προεδρία Κάρολο Παπούλια. Για να μην επιτρέψουμε ποτέ να μειωθούν τα σύνορα της χώρας, θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι από τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου της συνείδησης του ελληνικού λαού.

Γιατί νόμιζαν ότι έχουμε παραδώσει την Εθνική μας ταυτότητα. Ότι έχουμε παύσει να υπερασπιζόμαστε το τρίπτυχο «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια». Κάνουν μεγάλο λάθος!

Εμείς είμαστε Έλληνες και ερχόμαστε από πολύ μακριά. Οι Βρετανοί έχουν μουσείο με έργα και μάρμαρα από την Ελλάδα. Τι έχουν να μας επιδείξουν από τους προγόνους τους; Τίποτα! Ποιος είναι ο δικός τους Σοφοκλής, Αριστοφάνης, ο δικός τους Ιπποκράτης. Που ορκίζονται όλοι οι γιατροί της ανθρωπότητας;

Και οι 7 σοφοί της αρχαιότητας, είναι Έλληνες! Είναι άραγε τυχαίο ότι όλοι αυτοί που κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουν φτιάξει ένα άγαλμα για τους 7 σοφούς; Να σας πω εγώ γιατί. Γιατί φοβούνται τη σύγκριση με την Ιστορία! Για να λένε ότι έγινε «συνωστισμός» στα παράλια της Σμύρνης, ή να λένε ότι «γλίστρησαν» κάποιες γυναίκες στο Ζάλογγο και έπεσαν Κάτω... Γιατί μια Ρεπούση, δεν μπορεί να φτάσει στο μικρό νυχάκι μιας γυναίκας του Ζαλόγγου! Και το ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί.

Πρέπει να μάθουμε την ιστορία μας

Έχουμε υποχρέωση να μάθουμε την ιστορία στα παιδιά μας, ιδίως τώρα που πάρα πολλά παιδιά, έχουν φύγει στο εξωτερικό και βάζουν τα μυαλά τους για να προχωρήσουν. Αυτή είναι η Ελλάδα του Σαμαρά που δεν μπορούν τα δικά μας παιδιά να κάνουν τίποτα! Και έρχονται οι λαθρομετανάστες....
Ανταλλάξαμε τους λαθρομετανάστες με τα παιδιά μας. Αυτό έκανε ο κύριος Σαμαράς! Και αυτό που με φοβίζει από τον Τσίπρα, είναι η πρόθεσή του να «ελληνοποιήσει» 1 εκατομμύριο Λαθρομετανάστες. Να ψηφίζουν... Αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί; Το 2000 ο κ. Σημίτης χωρίς να περάσει από το κοινοβούλιο τη διάταξη έβγαλε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Και είμαστε οι μόνοι που φωνάζουμε όταν έρθουμε στην εξουσία το Θρήσκευμα θα επιστρέψει στις ταυτότητές μας.

Δεν ντρέπομαι γιατί είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος! Αυτούς τι τους πειράζει; Αν τέτοιες μέρες, το 2008, ο Ιεράρχης Χριστόδουλος δεν είχε «φύγει» από τη ζωή, δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά.

Για την ανεργία των νέων

Όσον αφορά την ανεργία στους νέους, υπάρχει λύση. Όλα τα δημόσια έργα δεν θα τα κάνουν οι μεγαλοεργολάβοι, αλλά θα ανασυστήσουμε την ΜΟΜΑ.
Ο αγρότης πεθαίνει. Ζήτησα από τον Παπανδρέου να θεσπίσουμε το φόρο του Διοξειδίου του Άνθρακα. Ποτέ δεν το έκανε! Τα λεφτά αυτά θα πάνε να πριμοδοτήσουν την αγροτιά. Ξέρουμε τι θα πει πόνος, γιατί έχουμε δουλέψει 50 χρόνια. Ο κ Καραμανλής πού δούλεψε, έστω και μια ημέρα; Ο κ. Παπανδρέου; Ο κ. Σαμαράς που δούλεψε;

Όταν δεν έχεις δουλέψει, δεν ξέρεις τον πόνο του διπλανού. Όταν δεν έχεις κοιμηθεί νηστικός, δεν ξέρεις τι σημαίνει πεινασμένος. Έχουμε περάσει από αυτά τα «μονοπάτια».

Γι' αυτό κάναμε τα «Κοινωνικά Παντοπωλεία». Γι' αυτό έδωσα 1 εκατομμύριο ευρώ για τους φτωχούς. Ποιος έδωσε αλεξίσφαιρα γιλέκα τους αστυνομικούς;

Εμείς φτιάξαμε τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εμείς, έχουμε δώσει περισσότερα από 2 εκ. για την ανακούφιση των φτωχών και αδύναμων συμπολιτών μας. Δεν φάγαμε από τις τράπεζες 250 εκ. σε δάνεια, όπως έκανε η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ! Δεν πήραμε από τις τράπεζες δάνεια χωρίς επιστροφή. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά του ΛΑ.Ο.Σ.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας! Τη μάχη μας! Να πολεμάμε το κακό. Και από την Δευτέρα, από μια άλλη θέση, μέσα από το κοινοβούλιο, θα δώσουμε την μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει! Για την Ελλάδα που αγαπάμε, για το μέλλον της πατρίδας! Για τα παιδιά μας! Για την νέα γενιά! Για τα «πιστεύω» μας, για την οικογένεια μας! Για να κρατήσουμε όλα αυτά που πρεσβεύουμε! Τις αρχές, τις αξίες, Για την Ελλάδα!»

Σχετικές ειδήσεις