ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Το μήνυμα της Εύας Καϊλή

Εκλογές 2015: Το μήνυμα της Εύας Καϊλή

Με μήνυμά της στο Facebook και λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, η Εύα Καϊλή ευχαρίστησε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.

Στο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η κυρία Καϊλή ανέφερε:

«Αισθάνομαι ότι οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στους νέους υποψηφιους, που αντί να γοητευτούν από τον εύκολο ρόλο του περιφερόμενου επαναστάτη και την χαριτωμένη αυθάδεια κάποιου κόμματος που αμέριμνα πολιτεύεται σηκώνοντας σημαία ευκαιρίας, έμειναν να υπερασπίζονται το πολιτικό κεφάλαιο της Παράταξης μας με σοβαρότητα και συνέπεια, αναλαμβάνοντας δυσανάλογες ευθύνες. Οι βολεμένοι και εκείνοι που καπηλεύτηκαν τον χώρο, εγκατέλειψαν πρώτοι το καράβι.

Εμείς προσπαθούμε παρά τα λάθη, να κρατάμε σταθερή πορεία προς έναν ασφαλή προορισμό εντός Ευρώπης. Αναδείχθηκε άλλωστε μια δεξαμενή εξαιρετικών στελεχών και στο πασοκ, που μπορούν να γίνουν σταθερό σημείο αναφοράς στα δύσκολα. Στις 26 Ιανουαρίου εύχομαι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, στην βάση της κοινής λογικής, και να σιωπήσουν οι παράλογες φωνές, για το καλό της Ελλάδας και για να μπορούμε να ελπίζουμε..»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις