ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Ταξίδεψε μέχρι τα Χανιά, αλλά ψήφιζε στην Αθήνα

Εκλογές 2015: Ταξίδεψε μέχρι τα Χανιά, αλλά ψήφιζε στην Αθήνα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία και στα Χανιά, ενώ απομένει σχεδόν μια ώρα για το κλείσιμο της κάλπης.

Ωστόσο, αν και το Υπουργείο Εσωτερικών είχε θέσει σε λειτουργία ειδική εφαρμογή το "ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ" αλλά και τηλεφωνικές γραμμές, ώστε οι πολίτες να μαθαίνουν που ψηφίζουν, δεν έλειψαν τα προβλήματα, κυρίως με ετεροδημότες που βρέθηκαν σε άλλο εκλογικό κέντρο από αυτό στο οποίο είχε οριστεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ετεροδημότης μάλιστα, πήγε νωρίτερα το πρωί σε εκλογικό κέντρο των Χανίων στο οποίο είχε ψηφίσει τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, και εκεί πληροφορήθηκε ότι όχι μόνο δεν βρίσκονταν στο σωστό εκλογικό κέντρο αλλά ήταν και σε λάθος πόλη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ετεροδημότης ψηφοφόρος, θα έπρεπε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Αθήνα, όμως δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για τις αλλαγές στους εκλογικούς καταλόγους και έτσι βρέθηκε στην Κρήτη, έχοντας υποστεί διπλό κόστος και λόγω του ότι εν τέλει δεν ψήφισε αλλά ότι επιβαρύνθηκε με έξοδα μετακίνησης.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σχετικές ειδήσεις