ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015-Γ. Αγγελοπούλου:Βλέπω θετικά κάθε τι νέο

Αποτελέσματα εκλογών 2015-Γ. Αγγελοπούλου:Βλέπω θετικά κάθε τι νέο

Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε η Γιάννα Αγγελοπούλου την πιθανότητα να συνεχίσουν να σηκώνουν τα βάρη οι πολλοί και οι λίγοι να προστατεύονται.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η κα Αγγελοπούλου δήλωσε: «θέλω να είμαι πάντα η φωνή της ειλικρίνειας και του ρεαλισμού, της πραγματικής πραγματικότητας. Εάν πρόκειται να δούμε μία από τα ίδια, αυτά που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, και εάν οι ίδιοι -οι πολλοί- σηκώνουν τα βάρη και εάν οι ίδιοι πληρώνουν, και οι ίδιοι -οι λίγοι- προστατεύονται, αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Έχω γνώμονα το συμφέρον των πολλών, όχι των πλουσίων».


«Εγώ δεν έχω δει ποτέ την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι τα έχει μελετήσει όλα, έχει έτοιμα όλα τα όπλα του, ώστε να πάει στην Ευρώπη και να διαπραγματευτεί. Το ζήτημα είναι ότι, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδύναμος στην κυβέρνηση, αλλάζουν τα πράγματα. Δηλαδή η ευθύνη του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, όχι μόνο απέναντι σε αυτούς που τον ψήφισαν, αλλά και για αυτούς που δεν τον ψήφισαν. Βλέπω θετικά την εμφάνιση κάθε τι νέου στην πολιτική ζωή». δήλωσε.

Όσον αφορά στο γιο της, ο οποίος έχει εκδηλώσει ανοιχτά τη συμπάθειά του στον ΣΥΡΙΖΑ, η κα Αγγελοπούλου σημείωσε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν ψήφισε καν.