ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για επίθεση από Χρυσαυγίτες

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για επίθεση από Χρυσαυγίτες

Επιδρομή μελών της Χρυσής Αυγής σε εκλογικό κέντρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Περιστέρι καταγγέλλει το κόμμα της αριστεράς.


Σύμφωνα με τη καταγγελία, νωρίς το πρωί, ομάδα 30 μελών της ναζιστικής οργάνωσης εισέβαλλαν στο 6-8 Λύκειο Περιστερίου. Έκαναν πορεία μέσα στο εκλογικό κέντρο με επιθέσεις και προπηλακισμούς ενάντια στους εκπροσώπους των κομμάτων της Αριστεράς που βρίσκονταν καθώς και σε πολίτες που είχαν πάει για να ψηφίσουν.

«Με εμετικά φασιστικά συνθήματα προειδοποιούσαν για το τι θα συμβεί στο μέλλον, απειλώντας την Αριστερά και όσους διαμαρτύρονταν για αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος και παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία.

Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησαν δηλώνοντας σαφώς ότι θα συνεχίσουν τέτοιες επιθέσεις όλη μέρα και ειδικότερα ότι θα μεταβούν στην Πετρούπολη με στόχο την καταστροφή του εκλογικού κέντρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι υμνητές του Χίτλερ, που φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο με επιθέσεις ενάντια σε όσους αγωνίζονται και όχι στα κόμματα του μνημονίου, χωρίς καμία περιστολή αποκάλυψαν ότι με τάγματα εφόδου θα παραχαράξουν την ίδια την εκλογική διαδικασία», αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το κόμμα μάλιστα δεν κρύβει και την οργή του για την απάθεια, όπως τη χαρακτηρίζουν, της αστυνομίας «που στάθηκε απαθής μπροστά στα γεγονότα, παρότι ο ρόλος της είναι η διασφάλιση της ομαλής εκλογικής διαδικασίας».