ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του παρουσίασε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του παρουσίασε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της παράταξής του «Περιφέρεια-Πρωταθλήτρια», εκτός της Θεσσαλονίκης, παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, και τους ονόμασε «ομάδα της νίκης», στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι οι εξής: Πέλλας: Γιάννης Ανδρίτσος εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος. Χαλκιδικής: Στυλιανός Βαλιάνος, δικηγόρος. Κιλκίς: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Σερρών: Αθανάσιος Μπασδάνης, περιφερειακός σύμβουλος. Ημαθίας: Ευστάθιος Σαρηγιαννίδης, δικηγόρος - περιφερειακός σύμβουλος. Πιερίας: Δημήτρης Χριστογιάννης, βουλευτής της Ν.Δ. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την προσεχή Παρασκευή. «Μόλις ολοκληρωθεί η ομάδα θα πολεμήσουμε επί ίσοις όροις», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης αναφερόμενος στον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο κ. Ιωαννίδης κάλεσε για μια ακόμη φορά τον κ. Τζιτζικώστα να μην ξοδεύει χρήματα της περιφέρειας για την προεκλογική του εκστρατεία, για να είναι αγώνας επί ίσοις όροις. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πού ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα, είπε απευθυνόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα και παρατήρησε πως τα έξοδα για την αποστολή sms και την κίνηση των αυτοκινήτων πρέπει να καλύπτονται από το εκλογικό του κέντρο. «Συγκροτήσαμε μια ισχυρή ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, μια ομάδα που θα παλέψει ακούραστα, με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνει την περιφέρειά μας πρωταθλήτρια, να κάνει την Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια», είπε στην ομιλία του ο κ. Ιωαννίδης και συνέχισε:

IWANID

«Είναι μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, από ανθρώπους με κρυστάλλινες διαδρομές, από ανθρώπους που έχουν δρέψει δάφνες, που έχουν να επιδείξουν πολλές επιτυχίες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, του συνδικαλισμού. Από ανθρώπους που έχουν προσφέρει και, πάνω από όλα, έχουν τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσουν να προσφέρουν. Στεκόμαστε, λοιπόν, ενώπιον όλων των πολιτών, με απόλυτη ειλικρίνεια και ξεκαθαρίζουμε: Μπήκαμε στον αγώνα αυτόν, γιατί έχουμε τη θέληση να προσφέρουμε και γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε. Γιατί είμαστε οι καταλληλότεροι. Γιατί η ιστορία, η διαδρομή και τα κίνητρά μας εγγυώνται πως μπορούμε να αναλάβουμε τη δουλειά και να τη φέρουμε εις πέρας. Με επιτυχία. Οι εμπειρίες μου, τόσο στον αθλητισμό και την κοινωνία, όσο και την κεντρική πολιτική σκηνή, με έχουν διδάξει ότι για να πετύχεις πρέπει πρώτα να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζετε, πως ως «κόουτς» αυτό ξέρω να το κάνω πολύ καλά. Αυτή την ομάδα, λοιπόν, την ομάδα της νίκης, σας την παρουσιάζω σήμερα». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Ορφανός, Σάββας Αναστασιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Απόστολος Βεζυρόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης.

Διαβάστε επίσης:

Συναντήσεις Κεδίκογλου με Ιωαννίδη και Καλαφάτη