ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Η Μαρία Μαράκα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Βύρωνα

Εκλογές 2014: Η Μαρία Μαράκα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Βύρωνα

Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, μέσα από εθελοντικές και αλληλέγγυες δράσεις και με μεγάλη εμπειρία ως στέλεχος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις η Μαρία Μαράκα θέτει υποψηφιότητα στον Δήμο Βύρωνα με το συνδυασμό του Αλέξη Σωτηρόπουλου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (Ε.Σ.Δ.Δ) με γενική βαθμολογία: ΑΡΙΣΤΗ.

Διετέλεσε στέλεχος Επιχειρήσεων, Υπεύθυνη προώθησης εμπορευμάτων στην εταιρία VLS, κατείχε θέση Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων στην εταιρεία NSK, Διοικητικό Στέλεχος στην Ασφαλιστική εταιρεία AGF COSMOS (Yποκ. Ζωγράφου), μαθητική υποστήριξη σε μαθητές Γυμνασίου επί σειρά ετών. Από το 2000 έως σήμερα Υπάλληλος ΠΕ της Περιφέρειας Αττικής( πρώην Νομαρχία Αθηνών – Πειραιώς): τμήμα προμηθειών Δ/νσης Υγείας, τμήμα υπηρεσιών υγείας, έναρξη Ιατρικών Ειδικοτήτων, τμήμα Προσωπικού, Δ/νση διοικητικής υποστήριξης περιφερειάρχη.

Συνεργάτης σε θέματα Κοινωνίας των Πολιτών ( μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλόγων Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης). Από το 2008 έως σήμερα ενεργό μέλος «ΔΙΑ.ΔΙ.Π.Π.ΚΑ.» (ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ), μέλος του συλλόγου «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», μέλος της «Πανελλήνιας Ένωσης Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας».