ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία της Μαρίας Σπυράκη στην Άρτα

Περιοδεία της Μαρίας Σπυράκη στην Άρτα

Με επίσκεψη στην Άρτα έκλεισε την περιοδεία της στην Δυτική Ελλάδα η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μαρία Σπυράκη.

Την κ. Σπυράκη προσκάλεσε στην Άρτα ο βουλευτής του νομού κ. Γιώργος Στύλιος ο οποίος και την προλόγισε κατά την επίσκεψή της στο Επιμελητήριο της πόλης, αναφερόμενος στην 23χρονη πορεία της στην δημοσιογραφία και την εκτίμηση που είχαν στο πρόσωπό της ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής αλλά και ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η τοποθέτησή της στο ευρωψηφοδέλτιο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Στο Επιμελητηριακό Μέγαρο την κ. Σπυράκη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου και οι αντιπρόεδροι κ.κ. Απόστολος Κεφάλας και Χρήστος Κολιός οι οποίοι της πρόσφεραν ένα καλάθι με μοναδικά προϊόντα της αρτινής γης.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και δεσμεύθηκε ότι αν οι Έλληνες πολίτες βάλουν έναν σταυρό δίπλα στο όνομά της στις επικείμενες ευρωεκλογές , θα προσπαθήσει να βρει τα εργαλεία που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και να διεκδικήσει όσα περισσότερα κονδύλια μπορεί για την ενίσχυση του τομέα της μεταποίησης. Ειδικότερα, ζήτησε από το προεδρείο του Επιμελητηρίου στοιχεία για την πορεία της ίδρυσης επιχειρηματικού πάρκου στην Άρτα. Το επιχειρηματικό πάρκο αποτελεί απαραίτητο εργαλείο ώστε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της περιοχής να βρουν τη θέση τους στις διεθνείς αγορές.

Στη συνέχεια η κ. Σπυράκη, συνοδευόμενη από τον κ. Στύλιο έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες της Άρτας.

Η επίσκεψη της κ. Σπυράκη έκλεισε με τηλεοπτική συνέντευξη στο τοπικό κανάλι ART TV.