ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία «βόμβα» Μιχαλολιάκου για Μώραλη – «Ούτε ψήφος στον αντιολυμπιακό δήμαρχο»

Καταγγελία «βόμβα» Μιχαλολιάκου για Μώραλη – «Ούτε ψήφος στον αντιολυμπιακό δήμαρχο»

Για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, κάνει λόγο σε επίσημη ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος κατέθεσε σήμερα σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο κ.Μιχαλολιάκος, ζητεί τη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου προκειμένου να εφαρμοστεί η εκλογική νομοθεσία και να εξασφαλιστεί ότι η διαδικασία εκλογής των δημοτικών αρχών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα χωρίς παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας και χωρίς την τέλεση σε βάρος του αξιοποίνων πράξεων για τις οποίες ρητά επιφυλάσσεται ο ίδιος ως προς την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Μιχαλολιάκου, σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα που αποτελούν εκλογικά τμήματα του Δήμου Πειραιώς κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας έχουν στηθεί από το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του ανωτέρω συνδυασμού, που διανέμονται στους προσερχόμενους, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ψηφοφόρους.

Στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και ειδικότερα έξω από τα υπ΄αριθμ. 5602 - 5616 εκλογικά τμήματα, του καταγγέλθηκε ότι άγνωστα προς αυτόν άτομα που ευρίσκονται σε τραπεζάκι του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικόνιζε φωτογραφία του με πράσινο-άσπρο κασκόλ και σε πράσινο φόντο με λευκά γράμματα η οποία ανέγραφε επί λέξη «ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».

Ο κ.Μιχαλολιάκος τονίζει ότι η ανωτέρω ενέργεια πέραν του ότι παραβιάζει την εκλογική νομοθεσία είναι ψευδής και μειωτική για τον ίδιο αφού περιλαμβάνει αναληθείς ισχυρισμούς, παρουσιάζοντάς τον ως αντιολυμπιακό και εχθρό του θρύλου. Υπογραμμίζει, επίσης, ότι στοχεύει δολίως στη μείωση της προσωπικότητας του και στη μεταβολή της εκτίμησης και του φρονήματος των εκλογέων φίλων του Ολυμπιακού προς τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Στον... αέρα τα πρωινά αποτελέσματα