ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014: Δηλώσεις Σούλα για την εκλογή στο Δ. Κορδελιού-Ευόσμου

Δημοτικές εκλογές 2014: Δηλώσεις Σούλα για την εκλογή στο Δ. Κορδελιού-Ευόσμου

Τη σκυτάλη από τον Στάθη Λαφαζανίδη στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη πήρε ο νέος Δήμαρχος, Πέτρος Σούλας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογική του νίκη, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Κορδελιού- Ευόσμου για την προσέλευσή τους στις κάλπες και το υψηλό ποσοστό που έδωσαν στην παράταξή μας", όπως δήλωσε ο νέος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας. "Ευχαριστώ ιδιαίτερα, επίσης, όλα τα στελέχη του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που «έχυσαν ιδρώτα» στο εκλογικό μας κέντρο για τη νίκη, όλους τους φίλους της παράταξης που έβαλαν ο καθένας το δικό του «λιθαράκι» στην επιτυχία. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, για τη συμπαράσταση και τη στήριξή της τόσα χρόνια τώρα".

Στη συνέχεια, ο κ. Σούλας αναφέρθηκε στους πολίτες που ψήφισαν λέγοντας τα εξής: "Οι συμπολίτες μας, μας τίμησαν με ένα μεγάλο ποσοστό, που συνεπάγεται και ανάλογα μεγάλη ευθύνη. Επέλεξαν την παράταξη του εμείς κι όχι του «εγώ», είπαν ναι στο αύριο κι όχι στο χθες. Θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους".

Κλείνοντας, ανέφερε ότι "η εντολή που πήραμε ήταν να κάνουμε, με τους δημότες συμπαραστάτες και συνεργάτες, τον Δήμο μας έναν Δήμο για όλους. Με ανοιχτές τις πόρτες του Δημαρχείου στον καθένα.

Θα είμαστε πιστοί μέχρι κεραίας στις εξαγγελίες μας και το πρόγραμμά μας. Θα είμαστε συνεπείς σε όσα δεσμευτήκαμε να κάνουμε. Ξεκινάμε άμεσα, «σηκώνοντας τα μανίκια», για να βάλουμε σε εφαρμογή ό,τι υποσχεθήκαμε, ώστε να καμαρώσουμε τον τόπο μας όπως τον ονειρευόμαστε όλοι!".

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης: Δημοτικές εκλογές 2014 - Νάξος: Ξέσπασαν σε γέλια με αυτό που βρήκαν στο ψηφοδέλτιο (pic)