Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τόσκας: Ανάγκη μεγαλύτερης λαϊκής ενότητας και ομοψυχίας (photos)

Τόσκας: Ανάγκη μεγαλύτερης λαϊκής ενότητας και ομοψυχίας (photos)

Την ανάγκη μεγαλύτερης λαϊκής ενότητας και μεγαλύτερης ομοψυχίας «προκειμένου να περάσουμε τις δυσκολίες και να μπορέσουμε να μπούμε σε καλύτερους δρόμους για την ευημερία του τόπου και του λαού μας», επισήμανε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην Αλεξανδρούπολη.

Παράλληλα, παρατήρησε ότι «η χώρα μας βρίσκεται σε μία περιοχή γενικότερης αστάθειας πλην όμως είναι όαση σταθερότητας και γι' αυτό θα πρέπει να ενδυναμωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις απειλές και τους κινδύνους».

Επανέλαβε, τέλος, τη δέσμευση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας για περαιτέρω αύξηση του ποσοστού πληρότητας των μονάδων των ακριτικών περιοχών.

Ο κ. Τόσκας και οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμου και αμέσως μετά κατέθεσε στεφάνι υπέρ των Πεσόντων στο Μνημείο της ηρωίδας της Θρακικής Επανάστασης Δόμνας Βιζβύζη.

Στη συνέχεια, παρακολούθησαν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο κέντρο της πόλης.

Σχετικές ειδήσεις