Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ασκηση με την κωδική ονομασία North Thunder του στρατού της Σ.Αραβίας (pics)

Ασκηση με την κωδική ονομασία North Thunder του στρατού της Σ.Αραβίας (pics)

Σε μερική επιστράτευση κρίσιμων ειδικοτήτων (συσκευαστές παλετών αερομεταφορών, ιατρών, χειριστών αντιαρματικών όπλων, εφέδρων των ειδικών δυνάμεων και λοιπά) προχωρά η Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από όλες τις τουρκικές πόλεις υπολογίζεται ότι κλήθηκαν υπό τα όπλα περίπου 10.000 έφεδροι στις περιοχές της νότιας Τουρκίας προκειμένου να στελεχώσουν τις μονάδες εισβολής.

Όπως δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου η εισβολή είναι θέμα ωρών και θα γίνει μόλις πέσει η πόλη Azaz τα χέρια Ρώσων, Σύρων και Κούρδων.

Κατά την διάρκεια ομιλία του στους δημοσιογράφους είπε ότι μετέφερε στην Ά.Μέρκελ ότι πρέπει να σταματήσουν την Ρωσία στην Συρία ώστε να μειωθεί η ροή προσφύγων.Όταν ρωτήθηκε αν η χώρα του θα αναλάβει στρατιωτική δράση είπε χαρακτηριστικά:

"Περιμένετε τις επόμενες ημέρες και θα λάβετε την απάντηση"!

Σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Τούρκοι κάνουν λόγο για «μυστική» γενική επιστράτευση του τουρκικού στρατού σε κρίσιμες ειδικότητες με σκοπό την επάνδρωσή τους με το απαιτούμενο εξειδικευμένο προσωπικό .

Στο Facebook ένας εξ αυτών με το όνομα Rashad Mamanov, ο οποίος κατάγεται από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά ζει στην Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια και έχει λάβει τουρκική υπηκοότητα είναι έφεδρος υπολοχαγός.

fb 20

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει λάβει κλήση που τον υποχρεώνει να μεταβεί επειγόντως να αναλάβει στρατιωτικά καθήκοντα.

Ο ίδιος «ενθουσιασμένος» πραγματοποίησε ομιλία στο Facebook:

«Φίλοι, μας επιστράτευσαν. Σήμερα έλαβα μια κλήση από την αρμόδια στρατιωτική αρχή της πόλης της Τραπεζούντας. Είμαι ένας έφεδρος αξιωματικός και κλήθηκα εκτάκτως για «στρατιωτική εκπαίδευση». Από ότι φαίνεται ο πόλεμος αρχίζει. Γαμώτο εσείς, κύριε Πούτιν, @@@@.....και όλοι οι Ρώσοι που υποστήριξαν τον πόλεμο», έγραψε ο ίδιος.

«Χαίρε, Τουρκία, ζήτω η δόξα των Τούρκων. Θα παλέψουμε για την ιστορία της. Εμείς καταστρέψαμε την Δεύτερη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, γονατίζοντας το Βυζάντιο, τώρα θα καταστρέψουμε και την τρίτη, την Ρωσία. Δόξα στους Τούρκους», έτσι τελειώνει την ομιλία του ο Τούρκος Έφεδρος .

Μάλιστα ο ίδιος εξήγησε ότι σύμφωνα με το σχέδιο θα πρέπει να ευρίσκεται στην προκαθορισμένη μονάδα μέχρι τις 10 το πρωί, με είδη επιβίωσης (κάλτσες και μια οδοντόβουρτσα)!

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου Έφεδρου Τούρκου Υπολοχαγού το προφίλ του διαγράφηκε και είναι κλειστό σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

post 8

Την ίδια στιγμή drone κατέγραψε τις τουρκικές κινήσεις στα σύνορα με την Συρία και αποκάλυψε μεταφορά 30 αρμάτων μάχης μεταξύ 7-10 Φεβρουαρίου, 20 A/K πυροβόλων και 30 Ρ/Κ (Ρυμουλκούμενα) διαφόρων διαμετρημάτων.

Τουρκικά άρματα μάχης έχουν λάβει θέσεις μάχης στις πόλεις "Chobambey", Boz-Dag, Arbash Dag .

Σύμφωνα με την αναφορά έχουν μεταφερθεί χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες ενώ για παραπλάνηση έχουν δημιουργηθεί καταυλισμοί προσφύγων.

Ταυτόχρονα, 350.000 στρατιώτες από την Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου ξεκίνησαν ασκήσεις -προσομείωσης της εισβολής στην Συρία στην περιοχή Hafer al-Batin στην βόρει Σαουδική Αραβία στα σύνορα με Ιορδανία!

karta4

Η άσκηση έχει την κωδική ονομασία "North Thunder" δηλαδή "βόρειος κεραυνός" και λαμβάνουν μέρος 2,540 μαχητικά, 20,000 άρματα μάχης και 460 ελικόπτερα από 25 χώρες μεταξύ των οποίων Σουδάν, Πακιστάν κτλ... Η άσκηση θα διαρκέσει 18 ημέρες και ο εναέριος χώρος πάνω από την βόρεια Σ.Αραβία θα κλείσει.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σ.Αραβίας η άσκηση αυτή είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της περιοχής και λαμβάνει χώρα αμέσως μετά την αναγγελία του Ριάντ για εισβολή στην Συρία.

Επιπλέον, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ά.Κάρτερ, είπε πως και τα ΗΑΕ θα στείλουν δυνάμεις στην Συρία!

karta1

Την ίδια στιγμή ο Ρ.Τ.Ερντογάν συναντήθηκε με τον εμίρη του Κατάρ, Tamim Bin Hamad Al-Thani, για να συντονίσουν τις δυνάμεις τους σε στρατιωτικό επίπεδο...

Τέλος η Kata'ib Hezbollah έλαβε εντολές να μετακινήσει τις δυνάμεις της στα σύνορα με την Σ.Αραβία κοντά στην Arar για να αποκρούσει πιθανή εισβολή και στο Ιράκ.

karta2

ΠΗΓΗ thesecretrealtruth.blogspot.com

Σχετικές ειδήσεις