Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Γιατί η Ρωσία έθεσε σε τριήμερο συναγερμό τις πυρηνικές δυνάμεις της;

Γιατί η Ρωσία έθεσε σε τριήμερο συναγερμό τις πυρηνικές δυνάμεις της;

Εκατοντάδες πληρώματα πυρηνικών οπλικών συστημάτων αναμένεται να συμμετέχουν στην πολεμική ετοιμότητα στην ΝΔ Ρωσία , η οποία θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαρτίου 2016.

Μετά από σημερινή εντολή από το υπουργείο άμυνας, οι ρωσικές Στρατηγικές δυνάμεις ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά ασκήσεις πολεμικής ετοιμότητας στην περιφέρεια του Σαρατώφ στην νοτιοδυτική Ρωσία εν όψει νέων «στρατιωτικών ασκήσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο.

«Εκτός από την θεωρητική κατάρτιση, η επιθεώρηση θα αξιολογήσει συγκεκριμένες δράσεις, όπως είναι οι δεξιότητες και οι ικανότητες για την υλοποίηση των κύριων καθηκόντων των πληρωμάτων. Επίσης θα ελεγχθεί εξονυχιστικά το σύστημα εντολών , η αντίδραση του προσωπικού , ο εξοπλισμός αλλά και ο χειρισμός και ο έλεγχος της διοίκησης στο υψηλότερο σημείο ετοιμότητας μάχης» , ανακοίνωσε το υπουργείο.

Σε αυτήν την «πολεμική ετοιμότητα» θα λάβουν μέρος περίπου 10.000 Ρώσοι στρατιώτες των αποκαλούμενων Στρατηγικών πυραυλικών Δυνάμεων σε εθνικό επίπεδο.

Υπάρχει λόγος κατά τον οποίο ο Β.Πούτιν θέτει σε ύψιστο συναγερμό αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή , την ελίτ των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων όπως είναι οι αερομεταφερόμενες και οι στρατηγικές δυνάμεις .

Ο λόγος αυτός προφανώς να έχει να κάνει είτε με την Ουκρανία και ενδεχόμενη επίθεση στην ανατολική πλευρά της χώρας , είτε με την Συρία και ενδεχόμενη «κίνηση» των Οθωμανών Τούρκων σε συνεργασία με τους «αδελφούς» της Σ.Αραβίας. Όλοι οι υπόλοιποι κίνδυνοι δεν απαιτούν ενεργοποίηση σε καμία περίπτωση αυτού τους είδους των ενόπλων δυνάμεων.

πηγη thesecretrealtruth.blogspot.com

Σχετικές ειδήσεις