Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Πανικός στην Τουρκία: Αποσύρουν δυνάμεις για να μην πληγούν από ρωσικούς πυραύλους

Πανικός στην Τουρκία: Αποσύρουν δυνάμεις για να μην πληγούν από ρωσικούς πυραύλους

Οι τουρκικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε συναγερμό, μετά την πληροφορία πως οι ρωσικοί πύραυλοι «Iskander-M», βρίσκονται πλέον στην αεροπορική βάση «Hmeymim» στην Συρία, στοχεύοντας περιοχές στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται πως ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικής και Στρατιωτικής Ανάλυσης, Alexander Khramchikhin, είχε αναφέρει ότι οι πύραυλοι , «Iskander-M» έχουν ως στόχο την Τουρκία και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Εμπρός σε αυτή την κατάσταση, η ηγεσία του τουρκικού Στρατού ανακοίνωσε σειρά μέτρων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανή χρήση του ρωσικού υπερόπλου.

Δόθηκε εντολή στα τουρκικά στρατεύματα να απομακρυνθούν άμεσα από πιθανά σημεία πτώσης των πυραύλων και διατάχθηκε να καμουφλαριστούν όλα τα τουρκικά οπλικά συστήματα. Επιπλέον η ηγεσία κάλεσε όλα τα μαχητικά αεροσκάφη να διασπαρθούν και να τεθούν οι αεροπορικές εγκαταστάσεις υπό προστασία.

Σε πανικό οι Τούρκοι, καθώς το εύρος των πυραύλων «Iskander-M» υπολογίζεται 500 χιλιόμετρα, ενώ οι συνέπειες από την πτώση τους είναι καταστροφικές. Φυσικά οι εν λόγω πύραυλοι δύνανται να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

πηγη thesecretrealtruth.blogspot.com

Σχετικές ειδήσεις