Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Επίσκεψη αξωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην 110ΠΜ (pics)

Επίσκεψη αξωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην 110ΠΜ (pics)

Οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΙΕ/ΠΝ) επισκέφθηκαν στις 9/11 το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορία (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), το 1ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου (1o ΑΚΕ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.Τον Διοικητή της Σχολής, Πλοίαρχο Παύλο Παναγιωτόπουλο ΠΝ και τους σπουδαστές υποδέχθηκε o Διευθυντής του Φορέα Αξιολογήσεων Ελέγχου, Ταξίαρχος (Ι) Πέτρος Παπανάκος.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης Επιτελών Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΙΕ/ΠΝ) επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορία (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), το 1ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου (1o ΑΚΕ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.
Τον Διοικητή της Σχολής, Πλοίαρχο Παύλο Παναγιωτόπουλο ΠΝ και τους σπουδαστές υποδέχθηκε o Διευθυντής του Φορέα Αξιολογήσεων Ελέγχου, Ταξίαρχος (Ι) Πέτρος Παπανάκος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους εργασίας του ΕΚΑΕ και του 1ο ΑΚΕ, όπου ενημερώθηκαν για τον τρόπο διεξαγωγής και ελέγχου των Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Στην 110ΠΜ, ενημερώθηκαν για την αποστολή και το έργο της Μονάδας και επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα.

Σχετικές ειδήσεις