ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Μικρή ΔΕΗ»: Σικέ ήταν πάλι το ματς στην κυβέρνηση!

«Μικρή ΔΕΗ»: Σικέ ήταν πάλι το ματς στην κυβέρνηση!

Τζάμπα μάγκες και κυβέρνηση-οπερέτα...

Μα καλά, θα πείτε, ποιος σοβαρός πίστεψε στα αλήθεια ότι ο Π. Κουκουλόπουλος και διάφοροι άλλοι «τζάμπα μάγκες» του ΠΑΣΟΚ (το ίδιο συμβαίνει και με γαλάζιους... αντάρτες φυσικά) θα προχωρούσε την «επανάστασή» του για τη «μικρή ΔΕΗ» και θα την έφτανε μέχρις εκεί που θα απειλούνταν η πορεία και γραμμή της κυβέρνησης;

Απλώς ο αναπληρωτής υπουργός (να μην το ξεχνούμε, έτσι;) απευθύνεται στο εκλογικό σώμα της Κοζάνης.

Και «όφειλε» να το παίξει... ολίγον αντάρτης, για να συγκινήσει το εκλογικό του ακροατήριο, τι να κάνει;

Συντήρησε λοιπόν κάποιες ώρες «αγωνίας», που τις αβαντάριζαν και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Και αυτό ήταν όλο!

Γνωρίζουμε καλά, πάρα πολύ καλά, πως στο Μαξίμου δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία, ούτε για τον Πάρη, ούτε για κανένα άλλο εκ των όψιμων «επαναστατών», γαλάζιων και πράσινων.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι σχετικές άλλωστε διαβεβαιώσεις είχε δώσει στον Αντ. Σαμαρά ο Β. Βενιζέλος, ο οποίος καλού-κακού έβαλε πάντως και τους Π. Ρήγα και Δημ. Καρύδη να προειδοποιήσουν τους επίδοξους αμφισβητίες των όσων έχουν ψηφίσει ότι... τέρμα οι τζάμπα μαγκιές!

Και βγήκαν οι κυβερνητικοί συντάκτες των «οχτώ» και –περίπου- θριαμβικά «ενημέρωσαν» το λαό ότι, λέει, η «κρίσιμη σύσκεψη» στο Μαξίμου πήγαινε καλά, ότι οι τόνοι ήσαν χαμηλοί κλπ. κλπ.

Στην πραγματικότητα ο Δημ. Σταμάτης, ο οποίος προήδρευε της σύσκεψης, πέρασε ένα πολύ εύκολο βράδυ.

Ο «συμβιβασμός» προκειμένου να τηρηθούν και κάποια προσχήματα, βρέθηκε. Ε, λίγες μέρες παράταση στην κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου, ορισμένες φραστικές καθαρά βελτιώσεις και... ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ακέρια!

Και το ίδιο –μην αμφιβάλετε καθόλου- θα συμβεί και με τις άλλες «εκκρεμότητες», «διαφωνίες», «εξεγέρσεις» και πάει λέγοντας.
Άλλωστε Σαμαράς και Βενιζέλος είναι κατηγορηματικοί: Τα προαπαιτούμενα που έτσι κι αλλιώς έχουν ψηφιστεί, θα υλοποιηθούν. Τελεία και παύλα!

Πού καιρός για εξεγέρσεις;

Αφήστε που είχαν να δουν και το Καμερούν-Βραζιλία!

Διαβάστε επίσης:

Στις 2/7 στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ