ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Εντολή Τσίπρα για έρευνα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ και όχι στην παραποιημένη...

Εντολή Τσίπρα για έρευνα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ και όχι στην παραποιημένη...

Αποφασισμένος να ανοίξει όλα μέτωπα εκείνα που δεν τόλμησαν να αγγίξουν οι μνημονιακοί πρώην πρωθυπουργοί της χώρας, εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, υλοποιώντας απόλυτα όσα δεσμεύτηκε ενώπιον του ελληνικού λαού για την πάταξη της φοροαποφυγής, της φοροδιαφυγής και το «σκότωμα» της διαπλοκής.

Πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης, θα αποτελέσει -σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές- το άνοιγμα του φακέλου «Λίστα Λαγκάρντ», καθώς για τον Πρωθυπουργό και τον βασικό εταίρο του, τον Πάνο Καμμένο, από τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί το ελληνικό δημόσιο να αντλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ηδη, έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία, όμως αυτό που πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουν οι υπηρεσίες της νέας κυβέρνησης, είναι η... παγίδευση σε μια «πλαστή» επί της ουσίας, λίστα Λαγκάρντ.

Τι ακριβώς εννοούμε;

Το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει από απόλυτα έγκυρες πηγές πως η λίστα που έχει... απομείνει στα συρτάρια των αρμόδιων αρχών και πλέον βρίσκεται και στα χέρια του κ. Τσίπρα είναι παραποιημένη όχι μόνο σε επίπεδο ποσών, αλλά ακόμα και σε αυτό της αντικατάστασης των πραγματικών προσώπων με άλλα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που περιλάμβανε το αρχικό έγγραφο που πήρε στα χέρια του ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Γι' αυτό και ο νέος πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να ζητήσει από τις γαλλικές αρχές, αν δεν το έχει ήδη πράξει, να του σταλεί ξανά το πρωτότυπο αρχείο, ώστε η έρευνα που θα ξεκινήσει τα επόμενα 24ωρα να πραγματοποιηθεί πάνω στα ακριβή στοιχεία και άμεσα να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις που θα είναι ραγδαίες. Απαιτείται να πράξει το ίδιο και στη συνάντησή του με την ίδια την Κριστίν Λαγκάρντ...

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει αναλάβει το πιο βαρύ φορτίο. Να «ξεβρωμίσει» τον τόπο από εκείνους που επί σειρά ετών έπαιζαν το πιο βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και του λαού.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένοι να ρίξουν τη γροθιά στο μαχαίρι, να βάλουν τέλος στην κυριαρχία των ολιγαρχών, να υποχρεώσουν εκείνους που έκλεψαν και να επιστρέψουν τα κλεμμένα στην Ελλάδα και φυσικά να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Οπως παραδειγματικά θα πρέπει να τιμωρηθούν και όλοι όσοι επί σειρά ετών έκαναν τα αδύνατα δυνατά, φτάνοντας στο σημείο να αλλοιώσουν στοιχεία από τις διάφορες λίστες που έφταναν στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τους πρωταγωνιστές της εγχώριας διαπλοκής.

Σύμμαχό τους, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν τον κυρίαρχο ελληνικό λαό.

Ηρθε η ώρα της κρίσης για όλους... Ατιμωρησία τέλος.

Σχετικές ειδήσεις