ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η λαϊκή εντολή ήταν καθαρή: «Γυρίστε σελίδα και μη φοβάστε τίποτα...»

Η λαϊκή εντολή ήταν καθαρή: «Γυρίστε σελίδα και μη φοβάστε τίποτα...»

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, η πτώση των μνημονιακών κυβερνήσεων και η ιστορική άνοδος στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκει το Newsbomb.gr στην πρώτη θέση της κατάταξης των ελληνικών sites στην προτίμηση των Ελλήνων.

ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» 4.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΟ NEWSBOMB.GR - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Η «μάχη» την οποία δώσαμε από την πρώτη γραμμή της αποκαλυπτικής ενημέρωσης, καταγγέλλοντας τα πεπραγμένα των μνημονιακών κυβερνήσεων που οδήγησαν και «παγίδευσαν» την Ελλάδα στα δίχτυα της Μέρκελ και του ΔΝΤ και οι αποκαλύψεις όλων των σκανδάλων που «συγκλόνισαν» τη χώρα από τη διακυβέρνηση Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά - Βενιζέλου, είχαν ως αποτέλεσμα να μας εμπιστευθεί «τυφλά» η πλειονότητα του ελληνικού λαού που ενημερώνεται διαδικτυακά.

Σήμερα, το Newsbomb.gr έχει κατορθώσει χάρις στη συνεπή του στάση, τη «συμμαχία» με το λαό και το «συμβόλαιο τιμής» που έχει υπογράψει με τους επισκέπτες του, για την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας ενάντια στους δανειστές, τους τοκογλύφους και τους «νταβατζήδες» της διαπλοκής, να σπάει το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας μετά το άλλο.

Το Newsbomb.gr ως το Νο 1 site στην Ελλάδα -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μέτρησης επισκεψιμότητας της ΕΝΕΔ- με περισσότερους από 4.5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα, είναι αυτό που «αποκαθήλωσε» το αμαρτωλό δίπολο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία.

Και είναι αυτή η «συμμαχία» ανάμεσα στο μοναδικό ανεξάρτητο και σταθερά αντιμνημονιακό Μέσο Ενημέρωσης της Ελλάδας και την πλειονότητα των ενεργών χρηστών του διαδικτύου στη χώρα μας, που αξιολόγησε, ενέκρινε και ενίσχυσε τις προγραμματικές προεκλογικές θέσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το Newsbomb.gr δεν «κρύφτηκε» και ευθέως πρότεινε στους επισκέπτες του να στηρίξουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να τιμωρήσουν παραδειγματικά Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Όταν τα «παπαγαλάκια» της διαπλοκής και τα συστημικά ΜΜΕ μιλούσαν για διαφορές τριών μονάδων και για αδυναμία εισόδου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη νέα Βουλή, το Newsbomb.gr τους ξεμπρόστιαζε, αποκαλύπτοντας τον τρόμο τους για την «καταιγίδα» της κάθαρσης που ερχόταν και το τέλος της προνομιακής μεταχείρισης των ολιγαρχών, που απολάμβαναν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Και όπως το Newsbomb.gr καθόρισε τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, «ξηλώνοντας» στη συνείδηση των επισκεπτών του τη «συγκυβέρνηση» Σαμαρά - Βενιζέλου, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είναι σε θέση να καθορίσει και τις μελλοντικές εξελίξεις, σε περίπτωση που και η νέα κυβέρνηση δεν εφαρμόσει πιστά το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που «χτίστηκε» για τις ανάγκες του ελληνικού λαού με γνώμονα την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης και βέβαια την ανάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας στην πατρίδα μας, που αποτελούσαν άγνωστες λέξεις μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2015.

Με την αποφασιστικότητα και τη δύναμη που εκπορεύεται από την εμπιστοσύνη των 4.5 εκατ. μοναδικών επισκεπτών σε μηνιαία βάση, το Newsbomb.gr στέκεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που έχουν αναλάβει το εξαιρετικά δύσκολο έργο για την ανοικοδόμηση μιας διαλυμένης και σχεδόν χρεοκοπημένης χώρας.

Στηρίζαμε και στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, προκειμένου να ορθώσουν και πάλι περήφανοι το ανάστημά τους όλοι οι Έλληνες, αρνούμενοι να δεχτούν την επιβολή ηγεμονικών όρων από την Μέρκελ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Γι' αυτό και δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν θα υλοποιηθεί στο πλήρες ανάπτυγμά του, το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό είχε γνωστοποιηθεί στη ΔΕΘ.

- Αρνούμαστε να πιστέψουμε –όσο και αν υπάρχουν φήμες για το αντίθετο- ότι θα παραμείνουν στις διοικήσεις των τραπεζών όσοι οδήγησαν στην πτώχευση το τραπεζικό μας σύστημα και χρέωσαν τον ελληνικό λαό με 50 δισεκατομμύρια ευρώ μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση.

- Αδυνατούμε να δεχτούμε –όσο και αν υπάρχουν φήμες για το αντίθετο- ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού που αποτελούσε μέτρο πνοής και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας από τον πρώτο χρόνο της νέας διακυβέρνησης, θα μετατεθεί σε βάθος διετίας με κίνδυνο να ξεκινήσει η εφαρμογή του από το 2016.

- Δυσκολευόμαστε να υιοθετήσουμε –όσο και αν διαρρέονται φήμες για το αντίθετο- τις προτροπές των δανειστών προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να «ξεχάσουν» την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ή να αναθεωρήσουν τις νομοθετικές παρεμβάσεις για τις ρυθμίσεις των χρεών, των κόκκινων δανείων και την επαναφορά του 13ου μισθού για τους συνταξιούχους των κατώτερων κατηγοριών.

- Δεν μπορούμε να πιστέψουμε –όσο και αν υπάρχουν φήμες για το αντίθετο- ότι σε μια περίοδο που οι Έλληνες εξαθλιώνονται ολοένα και περισσότερο καθημερινά, θα εξακολουθούν και με κυβέρνηση Αριστεράς στη χώρα να ευημερούν κατηγορίες συμπατριωτών μας και συγκεκριμένα οι Έλληνες εφοπλιστές, που θα απολαμβάνουν της προκλητικής φοροαπαλλαγής.

- Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογική μια αποδοχή της συνέχισης του ξεπουλήματος της πατρίδας και των «ασημικών» της χώρας μας, ενώ από την άλλη πλευρά η ανεργία καλπάζει και οι πραγματικές επενδύσεις για ανάπτυξη της οικονομίας έρχονται με το... σταγονόμετρο.

- Δεν μπορεί να ανεχθεί κανένας Έλληνας να συνεχιστεί το πάρτι δωρεάν εκμετάλλευσης των ψηφιακών συχνοτήτων και των ραδιοτηλεοπτικών αδειών, προς όφελος των καναλαρχών και των μετόχων της Digea και των Γερμανών συνεργατών της, αφού θα πρέπει όλα τα σκάνδαλα να οδηγηθούν στην ελληνική δικαιοσύνη.

- Δεν πρόκειται να ανεχθεί ο ελληνικός λαός την περαιτέρω επίδειξη προκλητικής ανοχής, σε βαθμό... συνενοχής, που επιδείκνυαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σε σχέση με την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και την είσοδό τους σε όλες τις τράπεζες της χώρας, για να διερευνηθούν τα θαλασσοδάνεια και όλες οι σκοτεινές πτυχές που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

- Δεν επιτρέπεται να μην υλοποιηθεί άμεσα η διερεύνηση των ευθυνών των προηγούμενων κυβερνήσεων για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στα μνημόνια, αρχικά μέσω της σύστασης εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή και εν συνεχεία μέσω της παραπομπής των δοσίλογων πολιτικών στην ελληνική δικαιοσύνη.

- Δεν πρόκειται να επιδειχθεί άλλη ανοχή έναντι εκείνων που έχουν ακουμπήσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού, όπως δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί και το μεγάλο πάρτι με το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων που προκαλεί ζημιά ανεπανόρθωτη σε ετήσια βάση στην οικονομία της χώρας.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα σημεία της προεκλογικής «συμφωνίας» του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ελληνικό λαό, αποτελούν τις δικές μας «κόκκινες γραμμές».

Αυτό που εύχεται ο κόσμος που οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία και τον Καμμένο στη θέση του συγκυβερνήτη, είναι να μη διαψεύσουν τις προσδοκίες του. Γι’ αυτό και τους προσφέρουν απλόχερα την απαραίτητη πίστωση χρόνου…

Τίποτα, όμως, δεν είναι τυχαίο και πάνω απ’ όλα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως κεκτημένο από την πλευρά και της σημερινής κυβέρνησης…

Οι Έλληνες εμπιστεύονται το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους και μας δίνουν κάθε μήνα την πιο «καθαρή εντολή», δυναμώνοντας καθημερινά την ανεξάρτητη, αποκαλυπτική και παρεμβατική «φωνή» μας.

Μόνο ένα πράγμα είναι βέβαιο. Πως δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στις δικές μας προγραμματικές θέσεις, ώστε να ελέγχουμε την εκάστοτε εξουσία, να την στηρίζουμε όταν πράττει σωστά και να χτυπάμε τα καμπανάκια όταν λοξοδρομεί...

Να στέλνουμε στην αντιπολίτευση όσους αθετούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Το κάναμε και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, με τις μνημονιακές κυβερνήσεις και αν χρειαστεί θα το πράξουμε ξανά…

Όλοι μαζί…

Για την Ελλάδα μας…

Σχετικές ειδήσεις