ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera S.A. ;

Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera S.A. ;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο... βασίλειο της Δανιμαρκίας. Την ώρα που έχει φουντώσει η πολιτική κόντρα με αφορμή το φιάσκο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. με την διάταξη για τις offshore των πολιτικών που παραλίγο να «περάσει» από την Βουλή, την ίδια ακριβώς περίοδο αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας εταιρείας στον Παναμά, της PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A., που ανήκει στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου.

Αλήθεια ο κ. υπουργός Εθνικής Άμυνας μήπως μπορεί να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό τι ακριβώς είναι αυτή η εταιρεία στον Παναμά;

Προφανώς μιλάμε για offshore εταιρεία ή μήπως όχι;

Ψάχνοντας, βρήκαμε ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

alli offshore

Η συγκεκριμένη υπεράκτια εταιρεία ιδρύθηκε στις 23 Αυγούστου του 1966 με κεφάλαιο PAB 2.000 (EUR 1,700 / PAB=BALBOA Παναμέζικο νόμισμα) από τον μακαρίτη τον πατέρα του Πάνου Καμμένο, Ηλία και την μητέρα του Πολύτιμη Καμμένου το γένος Δερματά.

kammenow 1

Προσέξτε όμως τι ακολουθεί:

Όπως καταγγέλει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ κ. Μανώλης Χατζησάββας ο οποίος αναζήτησε τα αρχεία της εταιρείας στο Μητρώο εταιρειών του Παναμά, στις 9 Μαϊου του 2016, εκτός από τον ίδιο (τον πρωην πράκτορα), άλλα τέσσερα άτομα «επισκέφτηκαν» τον ιστότοπο του Παναμέζικου Μητρώου από διαφορετικά μέρη της γης!!!

Αλήθεια, τι αναζητούσαν;

Όπως μπορείτε να δείτε ο κ. Χατζησάββας μπήκε στο μητρώο των εταιρειών στις 9 Μαΐου.

kammenos xartzisavvas

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης.

Τα reports για την συγκεκριμένη offshore αναζήτησαν άλλα 4 άτομα: 2 από Ελλάδα, 1 άτομο από Ολλανδία και 1 από τις ΗΠΑ!

Όπως μπορείτε να δείτε οι αναζητήσεις για τα στοιχεία της εταιρείας έγιναν στις 26 Μαρτίου, στις 19 Απριλίου και στις 3 Μαΐου του 2016!

kammenos 2

Πείτε μας τώρα κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας:

  • Τι σχέσεις έχετε με αυτή την offshore;
  • Ποιες ειναι οι δραστηριότητες αυτής της εταιρείας;
  • Και βεβαίως, αν έχετε κάποια γνώση ποιοι αναζητούσαν τα αρχεία της εταιρείας της παραπάνω εταιρείας με το όνομα PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A.

Προς θεού όμως, μην αρχίσετε τις αστείες δικαιολογίες και τις γνωστές απειλές, όπως κάνατε μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις εταιρείες της 1 λίρας στην Αγγλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ OFFSHORE

Σχετικές ειδήσεις