ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τηλεοπτικές άδειες: Πανικός και κρύος ιδρώτας στο Μαξίμου για το «Καλογρίτσας Gate»

Τηλεοπτικές άδειες: Πανικός και κρύος ιδρώτας στο Μαξίμου για το «Καλογρίτσας Gate»

Με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στη δίνη σφοδρότατων πιέσεων, για να δείξει την... πόρτα στον «προσωρινό υπερθεματιστή» Καλογρίτσα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά και σοβαρά θολά σημεία αναφορικά με τον «πόθεν έσχες» του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος κατέχει, προς ώρας, μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και του δημοσιογράφου, Κώστα Τσιτούνα, η «βροχή» των αποκαλύψεων που πέφτει, τα τελευταία ιδίως εικοσιτετράωρα, για την υπόθεση με τα περιβόητα «βοσκοτόπια» και την εμπλοκή του Καλογρίτσα, προκαλεί σοβαρότατους τριγμούς στο Μαξίμου.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως χθες, Κυριακή (18/09/2016) και υπό το βάρος των αποκαλύψεων, ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα εκπέσουν του δικαιώματός τους να κατέχουν τηλεοπτική άδεια, όσοι από τους προσωρινού υπερθεματιστές - καναλάρχες δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα κεφάλαιά τους.

Η δήλωση αυτή του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε ως «σπόντα» για την περίπτωση του επιχειρηματία Καλογρίτσα.

Επί της ουσίας, όπως προκύπτει με βάση το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δεινή θέση, καθώς βλέπει πως η όλη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αρχίζει να τίθεται εν αμφιβόλω και να κρίνεται έωλη.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να αποτινάξει από το «σώμα» της κυβέρνησης μια υπόθεση που αναδύει οσμή σκανδάλου.

Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για την υπόθεση Καλογρίτσα

Σχετικές ειδήσεις