ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έρχεται «συνέντευξη - φωτιά» για τα κυκλώματα της διεθνούς τρομοκρατίας

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έρχεται «συνέντευξη - φωτιά» για τα κυκλώματα της διεθνούς τρομοκρατίας

Κορυφαίος παράγοντας της Ρωσίαςμιλά ανοιχτά στο newsbomb.gr και στην Μαρία Γιαχνάκη για την τάση των τρομοκρατικών επιθέσεων και γι αυτούς που υποθάλπουν την τρομοκρατία θέτοντας έναν ολόκληρο σχεδόν κόσμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το newsbomb.gr σε μια εποχή που οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν πια καθημερινότητα, ταξιδεύει και αφουγκράζεται τις απόψεις όλων των χωρών που εμπλέκονται ως πολιτική, με την νέα μόδα εκφοβισμού των λαών, συναντώντας ηγέτες, εξτρεμιστές, αναλυτές και επιχειρηματίες που εμπλέκονται κι έχουν εικόνα για την διεθνή τρομοκρατία.

Η άποψη του Ρώσου κροίσου δεν διαφέρει πολύ από την εξήγηση που διατύπωσαν πρόσφατα στο newsbomb.gr ηγέτες και σύμβουλοι κυβερνήσεων της Τουρκίας , του Κουβέιτ, της Γάζας κλπ.

Ο ίδιος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην κορυφή της λίστας των κυρώσεων, σε Αμερική και Ευρώπη λόγω της υποστηρικτικής του δραστηριότητας στην στρατιωτική παρουσία και άμυνα στην Ουκρανία αλλά και για την δυναμική του να αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της τρομοκρατίας.

Αναφέρεται στις ομάδες που πατούν στην ισλαμιστική βάση για να δημιουργήσουν ανασφάλεια και νέα τάξη πραγμάτων σε χώρες που επιθυμούν να αποκτήσουν, με την τακτική του «διαίρει και βασίλευε».

Στην αποκλειστική του συνέντευξη ο κορυφαίος Ρώσος μεγιστάνας μάλιστα αναφέρεται στα νέα δεδομένα της Αμερικής με τον Τράμπ στο τιμόνι της χώρας.

Ποιος είναι;

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr

Αύριο Δευτέρα 13/02/2017 ολόκληρη η συνέντευξη, μόνο εδώ.

Σχετικές ειδήσεις