ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Δείτε γιατί

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Δείτε γιατί
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Στη σύλληψη δυο νεαρών, 18 και 20 ετών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 18χρονο την ώρα που με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μετέβη, σε υπαίθριο χώρο όπου απέκρυψε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο νεαρός συνελήφθη ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 20χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι το οποία χρησιμοποιούσαν οι δύο νεαροί, καθώς και σε σπίτι ιδιοκτησίας του 20χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 102 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου, 15 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 0,9 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 43 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, μικροποσότητα κάνναβης, διάφορα είδη διαμερισμού και συσκευασίας των ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του 18χρονου ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Οι δύο νέοι κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρός ηθοποιός του «Karate Kid» - Ήταν μόνο 59 ετών (pics)

Αλλαγή ώρας 2019: Πότε γυρίζουν τα ρολόγια στη χειμερινή ώρα

Σχετικές ειδήσεις