ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: «Μάχη» ιδιοκτήτριας περιπτέρου με οπλισμένο ληστή στα Καμίνια

Βίντεο-ντοκουμέντο: «Μάχη» ιδιοκτήτριας περιπτέρου με οπλισμένο ληστή στα Καμίνια

Αντιμέτωπη με θρασύτατο ληστή ήρθε μια ιδιοκτήτρια περιπτέρου στα Καμίνια την Πρωτοχρονιά…

Οι ιδιοκτήτες περιπτέρων, μίνι μάρκετ και καταστημάτων μικρής λιανικής φαίνεται πως θα περάσουν και το 2021 έχοντας να αντιμετωπίσουν και τον φόβο των… επιδρομών.

Η τακτική των ληστών που έχουν «στο μάτι» τέτοιου τύπου μικρές επιχειρήσεις έχει αναλυθεί και στο παρελθόν και όσοι από τους ιδιοκτήτες έχουν την τόλμη να τους αντιμετωπίσουν, βιώνουν ακόμα και τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού αφού δεν αποκλείεται οι κακοποιοί να είναι και οπλισμένοι.

Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε την Πρωτοχρονιά στα Καμίνια, αφού μια ιδιοκτήτρια περιπτέρου έχει καταγραφεί σε βίντεο να προσπαθεί να αποτρέψει τη ληστεία για να σώσει το μεροκάματό της. Η γενναιότητα της ιδιοκτήτριας ήταν τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ληστής λίγες στιγμές πριν κρατούσε μαχαίρι και προφανώς απείλησε με αυτό.

Το βίντεο – ντοκουμέντο δημοσίευσε η ιστοσελίδα lawandorder.gr, που αναφέρει πως το περιστατικό έγινε την Πρωτοχρονιά στα Καμίνια και πως «δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η τόλμη και η σπάνια «γενναιότητα» της ιδιοκτήτριας να αψηφήσει τον κίνδυνο ενός άνδρα που έχει προτάξει ένα μαχαίρι και με την απειλή του θέλει να αφαιρέσει χρήματα, μια «γενναιότητα» που όχι μόνο δεν προτείνεται ως αντίδραση αλλά αντενδείκνυται ως αντίδραση και ως πράξη άμυνας αφού σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις καταλήγει θετικά , ενώ σε όλες τις υπόλοιπες καταλήγει σε βαρύς τραυματισμούς ή και σε θάνατο σε βάρος των θυμάτων ληστείας».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Ανοίγουν 11 Ιανουαρίου δημοτικά και νηπιαγωγεία - Όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν