ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη: Πήγαν να τον σκοτώσουν με 9άρι όπλο

Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη
Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη

Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη: Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε ο ένοπλος δείχνει «επαγγελματία»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ένοπλη ενέδρα με θύμα αλλοδαπό στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Μέχρι χθες Κυριακή το βράδυ ο άντρας αυτός δεν είχε ταυτοποιηθεί, ενώ στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Το θύμα δέχτηκε σφαίρες στα πόδια και στο θώρακα. Οι αστυνομικοί περιμένουν να του πάρουν κατάθεση για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει, αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα θα του μιλήσουν για να συλλέξουν τα πρώτα βασικά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, πιθανότατα βουλγαρικής καταγωγής, δεν έφερε πάνω του αστυνομική ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο δηλωτικό της ταυτότητάς του. Από την έρευνα της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι τα πυρά προήλθαν από εννιάρι όπλο.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε ο ένοπλος δείχνει «επαγγελματία». Πλησίασε το θύμα, σημάδεψε, πυροβόλησε και διέφυγε. Το γεγονός ότι πυροβόλησε το στόχο του στο θώρακα κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι «δεν ήθελε απλά να στείλει μήνυμα αλλά να σκοτώσει». Σε διαφορετική περίπτωση θα πυροβολούσε αποκλειστικά στα πόδια.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό του δράστη. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές κάμερες καταστημάτων αλλά και κάμερες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Η ΕΛΑΣ. θεωρεί βέβαιο ότι κάποιες από αυτές τις κάμερες έχουν καταγράψει τη διαφυγή του ενόπλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προ των πυλών νέα ισχυρή κακοκαιρία - «Ίσως προσεγγίσει σε ένταση μεσογειακό κυκλώνα»

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)