ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στον ΟΠΕΚΕΠΕ από φάκελο με ύποπτη ουσία – Καθησυχαστικές οι Αρχές

Συναγερμός στον ΟΠΕΚΕΠΕ από φάκελο με ύποπτη ουσία – Καθησυχαστικές οι Αρχές
Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να είχε μέσα υπολείμματα λιπάσματος
Νίκος Χριστοφάκης

Αναστάτωση και ανησυχία στον ΟΠΕΚΕΠΕ το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, από φάκελο που προκάλεσε ερεθισμό στα μάτια των υπαλλήλων που τον παρέλαβαν. Άμεση κινητοποίηση των Αρχών που εμφανίζονται καθησυχαστικές για το συμβάν.

Συναγερμός το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (19/4) στον ΟΠΕΚΕΠΕ, από ένα περίεργο συμβάν. Παρέλαβαν πριν από περίπου δυο ώρες έναν φάκελο στο τμήμα του πρωτοκόλλου, με αποστολέα ιδιώτη (έχουν το όνομά του), και όταν άνοιξαν τον φάκελο δυο υπάλληλοι άρχισαν να τσούζουν τα μάτια τους.

Ενημέρωσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, ωστόσο, οι δυο υπάλληλοι ανέφεραν ότι δεν επιθυμούσαν να διακομιστούν στο νοσοκομείο και έφυγε ο ερεθισμός από τα μάτια τους.

Αρχικά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι απέκλεισαν το σενάριο να πρόκειται για εκρηκτικά και στη συνέχεια ανέλαβαν την έρευνα στελέχη της ΕΜΑΚ τα οποία έβαλαν τον φάκελο σε ειδική φόρμουλα προκειμένου να μεταφερθεί στον ΕΟΔΥ, για να διαπιστωθεί το ποια ήταν η ουσία που περιείχε ο φάκελος.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να είχε μέσα υπολείμματα λιπάσματος, διότι συνήθως οι φάκελοι που αποστέλλονται στη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι από αγρότες.