ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας στη λίστα των υπόπτων

Σεπόλια: Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας στη λίστα των υπόπτων
INTIME

Τι δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας

Στοιχεία για πάνω από 10 εντάλματα έχει στη διάθεσή της η Ελληνική Αστυνομία με τα πρώτα πέντε να εκτελούνται εντός του σαββατοκύριακου σύμφωνα με τα όσα είπε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star ο Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

«Για τα 213 άτομα είναι αδύνατο πρακτικά και τεχνικά να μπορέσουμε να αποδώσουμε όλους αυτούς οι οποίοι είχαν επαφή ή ήταν σε λίστα αναμονής διότι πολλοί από αυτόυς δεν μπορούν να εντοπιστούν. Κάποιοι θα ξεφύγουν είναι τεχνικά μοιραίο αυτό», είπε ο κ Μπαλάσκας.

Παράλληλα αποκάλυψε πως «Ο Μίχος «ψάρευε» πελάτες προσπαθώντας να προσαρμόσει το παιδί ανάλογα τις επιθυμίες των πελατών, προσάρμοζε την ηλικία της και σε πολλές φάσεις φαινόταν παρακαλετικός, έτσι ώστε να συνευρεθούν με το παιδί προκειμένου να εισπράξει τα χρήματά του»

Σε ερώτηση για το εάν στη λίστα των υπόπτων περιλαμβάνονται και ονόματα γνωστών ανδρών ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ επισήμανε:

«Είναι σίγουρο ότι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι παιδόφιλοι. Εικάζεται ότι μπορεί να είναι επιφανείς, μπορεί να έχουν κάποιο δημόσιο ρόλο, μπορεί να είναι επιχειρηματίες αυτό όμως καταλαβαίνετε ότι πριν βγουν τα εντάλματα δεν μπορεί να γίνει γνωστό από την αστυνομία, έστω και αν εμείς αυτή τη στιγμή που σας μιλάω ξέρουμε. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν τα ονόματα και οι ιδιότητες του καθενός. Πάντως αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μερικοί ακπό αυτόυς είναι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας».