ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την επίθεση στο βενζινάδικο

Γλυκά Νερά: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την επίθεση στο βενζινάδικο
Eurokinissi

Μαφιόζικο χτύπημα με πυροβολισμούς έγινε σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο «γάζωσαν» βενζινάδικο.

Το χτύπημα ξύπνησε μνήμες από την εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου το περασμένο καλοκαίρι στον Γέρακα.

Τότε, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μήτσου εκτελέστηκε εν ψυχρώ από αγνώστους στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Πέντε μήνες μετά, ένα ακόμη βενζινάδικο της οικογένειάς του βρίσκεται στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών.

Αυτήν τη φορά οι άγνωστοι δράστες έβαλαν στο μάτι το πρατήριο βενζίνης στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας:

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Λίγο πριν τις 11:00, οι επιβαίνοντες ενός ΙΧ αυτοκινήτου τύπου smart πυροβόλησαν στο αέρα, έξω από ένα βενζινάδικο, στη λεωφόρο Λαυρίου 77.

Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο.

Τα κοινά σημεία των δύο επιθέσεων

Ο 38χρονος επιχειρηματίας είχε πέσει νεκρός όταν οι ασύλληπτοι μέχρι και σήμερα δράστες, τον πυροβόλησαν περισσότερες από 30 φορές μόλις είχε φτάσει στο βενζινάδικό του στη λεωφόρο Μαραθώνος τον περασμένο Ιούλιο.

Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα βαν και σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, το εγκατέλειψαν βάζοντάς του φωτιά.

Ο παρεμφερής τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι πιστολέρο και στις δύο επιθέσεις, αλλά κυρίως το γεγονός ότι πυροβόλησαν εναντίον ενός πρατηρίου που ανήκει στην οικογένεια του δολοφονημένου επιχειρηματία, δίνει στους αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες ή για στενούς συνεργάτες τους.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Φωτογραφίες από το σημείο:

Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση στον Γέρακα

Τον περασμένο Ιούνιο ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.

O πατέρας του 38χρονου επιχειρηματία, ο οποίος εκτελέστηκε έξω από βενζινάδικο ιδιοκτησίας του στο Γέρακα το πρωί του Σαββάτου (18/6) είχε δηλώσει: «Οι επιχειρηματίες βάλλονται από ανθρώπους της νύχτας και της παραβατικότητας. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνουν τη δουλειά τους. Οι ένοχοι για τη δολοφονία του Γιώργου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν σκληρά»

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση στον Γέρακα:

Σχετικές ειδήσεις