ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαστροπεία και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στον Πύργο

Μαστροπεία και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στον Πύργο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, πρόκειται για τον μαστροπό και τον αλλοδαπό πελάτη που ήθελε να ξεσπάσει τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο 16χρονο κορίτσι στον Πύργο

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση μαστροπείας και απόπειρας ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αυτή τη φορά στον Πύργο Ηλείας. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη δύο άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, πρόκειται για τον μαστροπό και τον αλλοδαπό πελάτη που ήθελε να ξεσπάσει τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο 16χρονο κορίτσι.

Ο μαστροπός, ο οποίος είναι 31 ετών, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία του Πύργου για την εγκληματική του δράση. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για κλοπές και ληστείες, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα μένει σε καταυλισμό Ρομά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έναντι αμοιβής ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος του παιδιού είναι 59 ετών υπήκοος Αλβανίας. Το θύμα, το οποίο είναι Ρομά, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τον μαστροπό μέσα στον καταυλισμό. Εκείνος εκμεταλλεύτηκε την αθωότητά της και έβαλε μπροστά το σχέδιο του αδιαφορώντας για την ψυχική και σωματική κακοποίηση του παιδιού με μόνο σκοπό το κέρδος. Και οι δύο οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή και αφέθησαν ελεύθεροι. Την προανάκριση έχει αναλάβει η ασφάλεια Πύργου.