ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ακρόπολη: Ξεσπάει η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη στο Newsbomb.gr

Ακρόπολη: Ξεσπάει η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη στο Newsbomb.gr
GLOMEX

Ξεσπάει η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη που του επιτέθηκαν με μαχαίρι στην Ακρόπολη, μιλώντας στο Newsbomb.gr - Οι δράστες θα οδηγηθούν μέσα στην ημέρα στον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σε λίγη ώρα από τώρα ο ανήλικος μαχαιροβγάλτης και ο «τσιλιαδόρος» συνεργός του οι οποίοι έστειλαν στο νοσοκομείο τον 18χρονο Δημήτρη για ένα... τσαντάκι!

Το παιδί έχει υποβληθεί ήδη σε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα όπου δέχθηκε τις μαχαιριές ενώ έχει και ράμματα στο λαιμό. Το αγόρι νοσηλεύεται στη χειρουργική του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και προσπαθεί να επανέλθει μετά τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε από τους δυο δράστες. Το παιδί είναι αρκετά ταραγμένο και προσπαθεί να ξεχάσει τη βίωσε.

«Προσπαθεί να μου περιγράψει ακριβώς τι έγινε όμως δεν τον αφήνω, δεν θέλω να θυμάται , δεν του κάνει καλό. Έχει φοβηθεί πολύ...» λέει η μητέρα του στο Newsbomb.gr και συνεχίζει : «Ένα μήνυμα θέλω να στείλω, να μην γίνονται αυτά, να βρεθεί ένας τρόπος να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας όταν βγαίνουν από το σπίτι, δεν μπορούσε να τα έχουμε σε ένα κλουβί, δεν μπορούμε να τρέμουμε όταν φεύγουν από το σπίτι».

Ο 18χρονος Δημήτρης μέχρι τη στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις είχε τις αισθήσεις του και το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να ενημερώσουν το πατέρα του.

Το αγόρι είχε βγει μια βόλτα με την παρέα του για να περάσει καλά και κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα σε λαιμό και κοιλιά από μαχαιριές.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο 17χρονοι δράστες οι Ν.Κ και Α.Μ είχαν στήσει καρτέρι στη συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου στην Ακρόπολη. Λίγο μετά τις 23.30 τη Δευτέρα του Πάσχα πέρασε από το σημείο ο Δημήτρης με ακόμη 4 φίλους του. Τότε οι δράστες χωρίς να λογαριάσουν τίποτα επιτέθηκαν στον 18χρονο με σκοπό να του αρπάξουν το τσαντάκι.

O Α.Μ. μάλιστα αρχικά τον απείλησε με ένα μαχαίρι που το έβαλε στο λαιμό του παιδιού ενώ ο δεύτερος δράστης έχοντας το ρόλο του τσιλιαδόρου, παρατηρούσε τον χώρο. Στη συνέχεια ο Α.Μ. χωρίς να σκεφτεί τον κίνδυνο για τη ζωή του ανηλίκου, τον μαχαίρωσε στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα, άρπαξε το τσαντάκι και τράπηκε σε φυγή.

Οι φίλοι του θύματος άρχισαν να κυνηγούν τους δράστες και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον τσιλιαδόρο στην οδό Αδριανού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. όπου συνέλαβαν τον ανήλικο και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, ενώ μετά από έρευνες στο σημείο εντόπισαν το τσαντάκι που είχε κλέψει ο ανήλικος δράστης κατά τη διαφυγή του.