ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άρτα: Συλλήψεις σε εργαστήριο λαθραίων τσιγάρων

Άρτα: Συλλήψεις σε εργαστήριο λαθραίων τσιγάρων
Intime News

Σε σύλληψη για λαθραία τσιγάρα προχώρηση η αστυνομία στην Άρτα.

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προχώρησε το αστυνομικό τμήμα Μουζακίου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν σε Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκαν εντός σάκου και κατασχέθηκαν 10 σακούλες με κομμένο καπνό, κατάλληλο για κάπνισμα, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους 10 κιλών και 205 γραμμαρίων.

Ακόμα, μαζί με τα ανωτέρω κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 805 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα στην οικία του ενός δράστη σε περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας βρέθηκαν και 2 νάιλον συσκευασίες με κομμένο αφορολόγητο καπνό και συνολικού βάρους 700 γραμμαρίων, 1 πλαστική συσκευή γόμωσης τσιγαροσωλήνων, 1 χάρτινο κουτί με 57 κενούς τσιγαροσωλήνες και ένα 1 δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.

Σχετικές ειδήσεις