ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Δολοφόνησε τη σύζυγο μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Δολοφόνησε τη σύζυγο μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Χαλκιδική: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται το 8χρονο αγοράκι που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Σοκ στην τοπική - και όχι μόνο - κοινότητα έχει προκαλέσει η διπλή οικογενειακή τραγωδία στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής, που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/5) όταν ένας 36χρονος σκότωσε την 39χρονη γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε, μέσα στο σπίτι τους, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Από το περιστατικό το παιδί τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε βαθύ τραύμα, ενώ είχε και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του.

Πώς έγινε η τραγωδία

Η άτυχη γυναίκα μετά από διαπληκτισμό φαίνεται πως απείλησε τον σύζυγό της ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει από το σπίτι.

Ο άνδρας όπλισε την κυνηγετική καραμπίνα του την στόχευσε και την πυροβόλησε.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο παιδικό δωμάτιο, μέσα σε μία «λίμνη» αίματος. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η μία βολή ήταν στην πλάτη και εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη που δέχθηκε το θύμα, μία άλλη στον τράχηλο, μία ακόμη στον ώμο και μία άλλη στην δεξιά μασχάλη της, που πιθανολογείται ότι προέρχονται από την 39χρονη, που υπέκυψε στα τραύματα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος μπήκε στο παιδικό δωμάτιο που ήταν η γυναίκα του με τον γιο του πυροβολώντας την 4 φορές. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη, τον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη.

Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στο στόμα και πάτησε τη σκανδάλη.

Το αγοράκι που είχε τραυματιστεί, και είχε δει τους δύο γονείς του να κείτονται νεκροί περπατούσε μόνο του μέσα στο σπίτι για 5 ολόκληρες ώρες ανήμπορο να αντιδράσει.

Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού ήταν στο σπίτι της γιαγιάς της. Στις 11:00 το πρωί η θεία του δράστη και αυτόχειρα εντόπισε σε μία λίμνη αίματος το ζευγάρι και σε κατάσταση σοκ και χτυπημένο το 8χρονο παιδί.

Η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας, βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού καθώς μετά τα αλλεπάλληλα αναπάντητα τηλέφωνα στο σπίτι της κόρης της, ανησύχησε και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.