ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κατεχάκη: «Δεν τον είδα ποτέ» - Τα πρώτα λόγια του οδηγού που παρέσυρε τον αστυνομικό

Κατεχάκη: «Δεν τον είδα ποτέ» - Τα πρώτα λόγια του οδηγού που παρέσυρε τον αστυνομικό
Intime / φωτογραφία αρχείου

Εντός της ημέρας, ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον αστυνομικό στην Κατεχάκη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Τραγική ήταν η κατάληξη του τροχαίου στην Κατεχάκη, με τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα να υποκύπτει τελικά στα τραύματά του.

Σήμερα 2/6, ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον αστυνομικό αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος, γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να κατέβηκε αμέσως από το όχημα και να προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «Δεν τον είδα ποτέ», καθώς στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το δυστύχημα η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω της στροφής.

Πώς έγινε το μοιραίο

Ο άτυχος αστυνομικός είχε μεταβεί στο σημείο με περιπολικό με άλλους συναδέλφους του το βράδυ της Πέμπτης για να καταγράψουν ένα άλλο τροχαίο που είχε προηγηθεί.

Την ώρα που βγήκε από το περιπολικό παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο. Οι συνάδελφοί του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο άτυχος 43χρονος διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί, ενώ διερευνώνται τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σχετικές ειδήσεις