ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κως: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μπαγκλαντεσιανός - Τα βίντεο που τον πρόδωσαν

Κως: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μπαγκλαντεσιανός - Τα βίντεο που τον πρόδωσαν

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Τα νέα στοιχεία «καίνε» τον Μπαγκλαντεσιανό που επιμένει ότι είναι αθώος.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές, επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, παρά το γεγονός ότι σήμερα το φως της δημοσιότητας βλέπουν δύο νέα βίντεο που τον δείχνουν να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας, δύο μέρες μετά.

Όπως φαίνεται στα βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού του σπιτιού, ο Μπαγκλαντεσιανός κατευθύνεται πεζός προς το σημείο της δολοφονίας. Μετά από 11 λεπτά επιστρέφει περνώντας από τον ίδιο δρόμο. Δείχνει ανήσυχος και συνεχώς μιλάει στο κινητό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πήγαινε να ελέγξει αν η σορός της άτυχης κοπέλας παρέμενε θαμμένη στον θάμνο στις Αλυκές, εκεί όπου την είχε κρύψει ο ίδιος το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Παρά τις προσπάθειές του να πείσει τις δικαστικές Αρχές ότι είναι αθώος, σειρά λαθών που έκανε το μοιραίο βράδυ τον «έκαψαν».

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο 32χρονος και η 27χρονη πάνω στη μοτοσικλέτα να φεύγουν από το σπίτι του στο Μαρμάρι.

Επιμένει ότι είναι αθώος

Παρά τα ενοχοποιητικά στοιχεία που τον βαραίνουν, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός επιμένει στην αθωότητά του, ενώ ισχυρίζεται πως ούτε σκότωσε την Αναστάζια ούτε είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι την άφησε στο σημείο που είχε κανονίσει να την παραλάβει ο σύντροφός της. Ωστόσο, τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων έδειξαν ότι βρισκόταν στον υγροβιότοπο όπου έθαψε την κοπέλα. Στη συνέχεια πήγε σπίτι του, πήρε τις σακούλες σκουπιδιών και γύρισε στον τόπο του εγκλήματος για να τυλίξει το πτώμα.

Άλλο ένα στοιχείο που τον «έκαψε» ήταν οι αναζητήσεις του στο διαδίκτυο. Έψαχνε στο διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που πρόδιδε τις κινήσεις του αλλά και το πώς θα εξαφανίσει ίχνη πτώματος.

Εκτός αυτού, από την ανάκληση δεδομένων στη συσκευή του, προέκυψε ότι παρακολουθούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο και ομαδικούς βιασμούς.

Δύο βίντεο από τη μοιραία συνάντηση

Η ώρα δείχνει 00:08:16, μεσάνυχτα της Τρίτης. Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έχει τις κάμερες δήλωσε ότι το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά, άρα η ώρα είναι 22:59.

Το εν λόγω βίντεο - ντοκουμέντο ενισχύει το σενάριο ότι ο βασικός ύποπτος μετέφερε την 27χρονη στις Αλυκές, τη βίασε και μετά τη στραγγάλισε. Έπειτα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές γύρισε στο σπίτι του, αλλά μετά από τρία λεπτά έφυγε πάλι κρατώντας μαύρες σακούλες σκουπιδιών - αυτές, δηλαδή, με τις οποίες τυλίχθηκε η σορός της κοπέλας.

Μάλιστα, σε ένα άλλο βίντεο - ντοκουμέντο που είναι δύο μέρες αργότερα από το έγκλημα ο 32χρονος έχει καταγραφεί να περνά πεζός με κατεύθυνση προς το σημείο όπου φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία. Μετά από 11 λεπτά επέστρεψε.

Έβαζε το κινητό του σε "flight mode"

Το βράδυ του βιασμού και της δολοφονίας το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Μπαγκλαντεσιανού φαίνεται να κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν διαπιστώσει πως ο 32χρονος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του από το κινητό βάζοντάς το σε λειτουργία πτήσης ανά διαστήματα.

Σχετικές ειδήσεις