ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καύσωνας Κλέων: Τουρίστρια κατέρρευσε στην Ακρόπολη - Βίντεο από τη συνεισφορά ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ

Καύσωνας Κλέων: Τουρίστρια κατέρρευσε στην Ακρόπολη - Βίντεο από τη συνεισφορά ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ
Twitter

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν βοήθεια σε τουρίστρια, λόγω καύσωνα, στην Ακρόπολη.

Ο καύσωνας Κλέων είναι εδώ και οι συνθήκες που επικρατούν σε εξωτερικούς χώρους είναι αντίξοες. Ήδη η Πολιτική Προστασία έχει δώσει μια σειρά από προληπτικά μέτρα και οδηγίες προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες από τη θερμική καταπόνηση.

Ήδη μια τουρίστρια που είχε ανέβει στον βράχο της Ακρόπολης για να επισκεφθεί τον Παρθενώνα ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ παρείχαν βοήθεια στην τουρίστρια και την κατέβασαν από την Ακρόπολη.

Η Ελληνική Αστυνομία ανέβασε βίντεο με την παροχή βοήθειας στη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα Κλέων η Ακρόπολη θα παραμείνει κλειστή σήμερα από τις 12:00 έως τις 17:00. Συγκεκριμένα:

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών σας ενημερώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες με τελευταία είσοδο στις 12.00 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17.00.

Σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων.»