ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επιθέσεις τσαντάκια σε δεκάδες γυναίκες - Έστηνε ενέδρα στα φανάρια

Επιθέσεις τσαντάκια σε δεκάδες γυναίκες - Έστηνε ενέδρα στα φανάρια

Στα χέρια Αρχών, έπεσε ένας τσαντάκιας που χτυπούσε οδηγούς αυτοκινήτων.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας της Βορειοδυτικής Αττικής κατάφεραν μετά από συνολικά 24 άγριες επιθέσεις εναντίον γυναικών οδηγών αυτοκινήτων να συλλάβουν τον δράστη και να τον παραπέμπουν στη Δικαιοσύνη.

Ο συγκεκριμένος δράστης θεωρούνταν ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής για τις γυναίκες οδηγούς. Ο συλληφθείς έστηνε ενέδρα πρωινές και μεσημεριανές ώρες σε φανάρια για να εντοπίσει τα θύματά του που ήταν κυρίως γυναίκες.

Όταν οι γυναίκες οδηγούν σταματούσαν στο φανάρι, κοίταζε μέσα στο όχημα για να δει αν μέσα στο όχημα υπήρχε στη θέση του συνοδηγού η τσάντα τους. Ακολούθως άρπαζε την τσάντα και κατευθυνόταν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν αρκετό καιρό και μάλιστα σε 2 περιπτώσεις σε περίπτερα του Κερατσινίου και της Νίκαιας χτύπησε τα θύματα του καθώς αντέδρασαν και προσπάθησαν να αποτρέψουν την παράνομη δράση του. Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης φέρεται να πέρασε με το όχημα του πάνω από τα πόδια τους που είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Νίκου Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη

Απεργία: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων σε Προαστιακό Αθήνας και Πάτρας

Ανατροπή με τα πρόβατα στον Βόλο: Έφαγαν 300 κιλά κάνναβης - «Πηδούσαν πιο ψηλά από κατσίκια»