ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ραφήνα: «Θες να σε πάω κάπου;» - Πώς άρπαξε και πήγε να βιάσει τη 15χρονη ο 38χρονος

Ραφήνα: «Θες να σε πάω κάπου;» - Πώς άρπαξε και πήγε να βιάσει τη 15χρονη ο 38χρονος

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του 38χρονου στη Ραφήνα 

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 15χρονη στη Ραφήνα, την οποία προσπάθησε να βιάσει ένας 38χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 35χρονος οδηγός ενός μαύρου τζιπ, που συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πλησίασε τη 15χρονη που κινούνταν πεζή και τη ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου εκείνος.

Η 15χρονη του είπε όχι και τότε εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο και με τη χρήση βίας, την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 38χρονος προσπάθησε να ασελγήσει με τη 15χρονη να καταφέρνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο και αμέσως να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως μετά η οικογένειά της έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία και τότε οι αστυνομικοί σύστησαν ειδική ομάδα για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Ύστερα από την προανάκριση και την αξιοποίηση βιντεοληπτικών υλικών προέκυψε ότι πρόκειται για ένα μαύρο όχημα, το οποίο αναγνωρίστηκε από την ανήλικη, ως εκείνο στο οποίο την επιβίβασε ο δράστης.

Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από την 15χρονη αφού της έδειξαν φωτογραφίες του στο Facebook. Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.