ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις για λαθρεμπόριο καυσίμων στην Ανδραβίδα

Συλλήψεις για λαθρεμπόριο καυσίμων στην Ανδραβίδα

Στην σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση λαθρεμπορίου υγρών καυσίμων προχώρησαν την περασμένη Πέμπτη οι τελωνειακές αρχές στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων παρακολούθησαν συγκεκριμένο βυτιοφόρο όχημα από την Αθήνα, το οποίο είχε προορισμό πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Οι ελεγκτές αρχικά εντόπισαν τον εν λόγω βυτιοφόρο που μετέφερε υγρά καύσιμα και ξεκίνησαν να παρακολουθούν τη διαδρομή του από περιοχή της Αθήνας, μέχρι τον τελικό του προορισμό, που ήταν πρατήριο συγκεκριμένης εταιρίας καυσίμων στην Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών, στο ύψος της Ανδραβίδας.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραβολής της ποσότητας των υγρών καυσίμων από τον οδηγό του βυτιοφόρου προς τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, οι τελωνειακοί υπάλληλοι της ΑΑΔΕ πραγματοποίησαν έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι η συνδιαλλαγή πραγματοποιήθηκε χωρίς τα καθορισμένα από το νόμο παραστατικά, προβαίνοντας στη σύλληψη των δύο ατόμων.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελωνειακές αρχές σφράγισαν το συγκεκριμένο πρατήριο.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια συμπλοκή με τραυματία στο κέντρο του Αγρινίου

Κως: Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση μεταναστών

Θλίψη στον Βόλο με τον ξαφνικό θάνατο 59χρονου - Ήταν πατέρας δύο παιδιών