ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Greek Mafia: Η γυναίκα που τα έβαλε με τους εκτελεστές

Greek Mafia: Η γυναίκα που τα έβαλε με τους εκτελεστές

Συγκλονίζει η γυναίκα, που το 2023, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές της Greek Mafia

Δολοφονούσαν, ανατίναζαν επιχειρήσεις και τρομοκρατούσαν αθώους πολίτες. Τα μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia, όπως αποκαλυψε το Star και η Κατερίνα Ρίστα σκόρπισαν τον τρόμο σε οικογένεια στα Ανω Λιόσια όταν επιχείρησαν να ληστεψουν το όχημα της για να διαφύγουν.

Στις 16 Ιουλίου 2023, 9 μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia ανατινάζουν αποθηκη συμφερόντων του Σκαφτούρου και διαλύουν 23 μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων. Με ιλλιγιώδη ταχύτητα φεύγουν απο το σημείο. Στα Άνω Λιόσια προκαλούν τροχαίο και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το αμάξι για να αναζητήσουν άλλο.

Εισβάλουν στην αυλή της γυναίκας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα. Η γυναίκα δήλωσε στο Star: «Tους κυνηγάγανε και ξαφνικά μπήκαν στην αυλή, απείλησαν το παιδί μου και μετά μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν τον παππού. "Δώσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου" του είπαν, βγάζοντας το πιστόλι. Εγώ να σου πω στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα από κανέναν γείτονα και ήμουν πολύ ψύχραιμη. Τους δίνω μια κλωτσιά και βγήκαν από την πόρτα».

Ο γιός της έμεινε άναυδος όταν ενημέρωθηκε ότι οι ενοπλοι με τους οποιους τα έβαλε η μητέρα του ήταν εκτελεστές της Greek Mafia. Δηλωσε στο Star: «Τους έκλεισε απ' έξω και έφυγαν. Αυτοί ήταν μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia... Tι ήτανε; Κόπηκαν λίγο τα πόδια μου».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες συλλήψεις σύντομα: «Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στις αμρόδιες ανακριτικές αρχές, καθημερινά η έρευνα της αστυνομία προσφέρει και νέα στοιχεία, δεν μπορούν να αποκλειστούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης».

Τα βράδια ήταν δολοφόνοι και ανατίναζαν επιχειρήσεις τρομοκρατώντας αθώους πολίτες και την ημέρα... επιχειρηματίες. Οι δυο είχαν στο όνομά τους εταιρείες με leasing αυτοκινήτων. Στην πραγματικότητα ήταν τα «πλυντήρια» του βρόμικου χρήματος της οργάνωσης που ξεκινά από την Ουκρανία, περνά απ 'όλα τα Βαλκάνια και καταλήγει στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις