ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες αποθήκης «πιάστηκαν στα πράσα» από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες αποθήκης «πιάστηκαν στα πράσα» από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Θεσσαλονίκη: Οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Σε αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Πρωινές ώρες χθες (05-02-2024) 24χρονος αλλοδαπός γεωργιανής καταγωγής και 27χρονος ημεδαπός, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, να προβαίνουν μαζί με συνεργό σε διάρρηξη αποθήκης στην περιοχή Χαριλάου και να αφαιρούν κεντρική μονάδα υπολογιστή και ένα ποδήλατο. Μετά από άμεση ενημέρωση, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων στο κέντρο της πόλης, τον 24χρονο και τον 27χρονο οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 1 τσαντάκι με 3 κατσαβίδια και 1 γαλλικό κλειδί, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως διαρρηκτικά εργαλεία. Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 64,20 ευρώ, 1 δολάριο Αμερικής και 1 κινητό τηλέφωνο, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (5-2-2024) στις Συκιές, 26χρονο αλλοδαπό γεωργιανής καταγωγής και 24χρονο ημεδαπό, οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα. Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε 1 αφαλός κλειδαριάς, ενώ στην κατοχή του δεύτερου, 1 αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 44χρονος στην Ομόνοια που θώπευσε 20χρονη μέσα σε κατάστημα

Ρέθυμνο: Έρευνα για την αυτοκτονία του πατέρα της 14χρονης - Γνώριζε πως βίαζαν την κόρη του;

Ρέθυμνο: Την απόλυτη κόλαση ζούσε η 14χρονη που εξέδιδε ο Πακιστανός - Την βίασαν άλλα 11 άτομα