ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χρήστος Γιαλιάς: Στο μικροσκόπιο η σχέση με την πρώην σύντροφό του

Χρήστος Γιαλιάς
Intime News

Χρειάστηκαν 30 δευτερόλεπτα για να εκτελέσουν τη δολοφονία του Γιαλιά. Τον «γάζωσαν» ενώ εκείνος ήταν εν κινήσει και μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο του.

Σε λάθος των δολοφόνων του Χρήστου Γιαλιά ελπίζουν οι αστυνομικοί, προκειμένου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Πρόσωπα από το επαγγελματικό και προσωπικό του περιβάλλον καλούνται να καταθέσουν στις Αρχές, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της δολοφονίας του.

Οι δολοφόνοι του Χρήστου Γιαλιά ήξεραν κάθε κίνησή του. Γνώριζαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, σε ποιο σημείο θα του στήσουν ενέδρα αλλά ήξεραν και πώς θα φύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις κάμερες. Έτσι, τράπηκαν σε φυγή από ένα μικρό δάσος που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σημείο της εκτέλεσης.

Χρειάστηκαν 30 δευτερόλεπτα για να εκτελέσουν τη δολοφονία του Γιαλιά. Τον «γάζωσαν» ενώ εκείνος ήταν εν κινήσει και μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο του.

Η φωτιά κατέστρεψε βασικά στοιχεία της υπόθεσης: τόσο το Καλάσνικοφ όσο και το κινητό τηλέφωνο του θύματος. Οι Αρχές θα ανακτήσουν τα δεδομένα, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις τηλεφωνικές του επαφές, αλλά και τα μηνύματα του επιχειρηματία. Ψάχνουν να βρουν με ποιους είχε συχνές επαφές και αν είχε δεχθεί απειλές.

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνει και η σχέση του επιχειρηματία με την τελευταία σύντροφό του, ενώ φύλλο και φτερό κάνουν και το περιβάλλον της.

Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά: «Γιατί τόσο μίσος;»

Φίλος και πρώην συνεργάτης του Χρήστου Γιαλιά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «ξέσπασε» για την άγρια δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά: «Αυτό που βλέπω και δεν μπορώ να το χωνέψω... Γιατί τόσο μίσος; Γιατί τόσο μίσος, με το να βάλεις φωτιά, για μένα μου βγάζει ένα μίσος. Ποιος θα μπορούσε να έχει τόσο μίσος; Και αυτά τα παιδιά είδαν τη μάνα τους και τον πατέρα τους με τον ίδιο τρόπο; Αυτά τα παιδιά τι ζωή θα έχουν από εδώ και πέρα, τι ψυχολογία θα έχουν;», είπε με λυγμούς.