ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 46χρονος πατροκτόνος

Τρίκαλα: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 46χρονος πατροκτόνος

Τρίκαλα: Ο 46χρονος φέρεται να αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίνονο μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσαν

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος του 46χρονου πατροκτόνου, ο οποίος φέρεται να διαμέλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο. Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, και το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, όταν αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και το πτώμα του 77χρονου πατέρα του, σε κατάσταση που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς μόλις το αντίκρυσαν.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Από τον χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου. Φως στον τρόπο που συντελέστηκε το έγκλημα αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του ο 46χρονος που τεμάχισε τον πατέρα του

Αδιανόητη τροπή παίρνει το άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι μετά τη στυγερή δολοφονία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1, ο 46χρονος αφού έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του, προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Αυτό μάλιστα εξηγεί και το βαθύ τραύμα που είχε στον αυχένα ο 46χρονος, με τις Αρχές να πιστεύουν πως προηγήθηκε πάλη με τον πατέρα του ωστόσο ήταν αυτοτραυματισμός και μάλιστα με το αλυσοπρίονο...

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα

Ο 46χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη Λάρισα.

«Είχαν καθημερινούς τσακωμούς»

Ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του φέρεται να είναι ψυχικά ασθενής και μάλιστα υπό φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος όταν ειδοποίησε τις Αρχές για τη δολοφονία ανέφερε πως λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχιατρικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Τι δείχνει η έρευνα

Η έρευνα στον τόπο του εγκλήματος έδειξε στοιχεία τα οποία προκαλούν ερωτηματικά στους αστυνομικούς και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η αποτρόπαια πράξη να έγινε αρκετές ώρες πριν το τηλεφώνημα του δράστη.

Τα βασικότερα στοιχεία που οδηγούν σε αυτή την εκτίμηση την ασφάλεια Τρικάλων είναι το αίμα στο χώρο το οποίο είχε στεγνώσει όπως και ένα τραύμα στην πλάτη του δράστη το οποίο είχε κλείσει.

Έτσι, δεν αποκλείεται αν προχώρησε στο έγκλημα, να εγκατέλειψε το πτώμα του πατέρα του στη συνέχεια να το μετάνιωσε και να κάλεσε την αστυνομία. Όταν πήρε τηλέφωνο τους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του λέγοντάς τους ότι «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε να με συλλάβετε».

Το έγκλημα δεν έγινε στο σπίτι της οικογένειας αλλά στη βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης. Η ασφάλεια όταν μπήκε στο χώρο είδε πάνω σε ένα κρεβάτι τον ηλικιωμένο νεκρό με κομμένο το κεφάλι και το ένα του χέρι ενώ στο σώμα του δράστη διαπιστώθηκαν τραύματα στην πλάτη και γι’ αυτό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αυτός είναι ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του φέρεται να είναι ψυχικά ασθενής και μάλιστα υπό φαρμακευτική αγωγή.

Ο 46χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του πριν από τουλάχιστον 24 ώρες ωστόσο το πρωί της Κυριακής ειδοποίησε τις Αρχές, όπου παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του που τελέστηκε εντός του εργοστασίου της οικογένειας στην οδό Καρδίτσης.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς φέρει στο κεφάλι τραύμα από αμβλύ αντικείμενο, κάτι το οποίο μαρτυρά πως είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στους δυο άνδρες.