ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 23χρονος για πυροδότηση και ρίψη κροτίδων σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 23χρονος για πυροδότηση και ρίψη κροτίδων σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Συνελήφθη 23χρονος για πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 23χρονος ο οποίος πυροδότησε δύο κροτίδες και έριξε τη μία μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Οι Αρχές έφτασαν στον δράστη μέσα από ενδελεχή έρευνα και αξιοποιώντας στοιχεία που βρήκαν από βιντεοληπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα επιτήρησης γηπέδου.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία γιαπαράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.