ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διόνυσος: Διέρρηξαν σπίτι με λεία άνω των 120.000 ευρώ - Δεν τους αντιλήφθηκε ούτε ο φύλακας

Διόνυσος: Διέρρηξαν σπίτι με λεία άνω των 120.000 ευρώ - Δεν τους αντιλήφθηκε ούτε ο φύλακας

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν μετρητά, τιμαλφή και χρυσές λίρες από οίκημα στον Διόνυσο χωρίς ποτέ να γίνουν αντιληπτοί, ούτε από τον φύλακα της οικίας 

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε οικία στον Διόνυσο, από την οποία σύμφωνα με τον 46χρονο ιδιοκτήτη οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν μετρητά, τιμαλφή και χρυσές λίρες, αξίας άνω των 124.000 ευρώ.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως η οικία φυλασσόταν, ωστόσο ο φύλακας, ο οποίος την ώρα της διάρρηξης βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Σύμφωνα με καταγγελία του 46χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου το πρωί της Κυριακής άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, παραβιάζοντας πόρτα στην πίσω πλευρά του οικήματος, που ενώνει το ισόγειο με τον επάνω όροφο, ο οποίος είναι υπό κατασκευή και έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι αφαιρώντας ένα χρηματοκιβώτιο από ντουλάπα δωματίου, στο οποίο βρισκόταν το ποσό των 2.500 ευρώ, τιμαλφή αξίας 6.000 ερώ κα πέντε χρυσές λίρες, με συνολική αξία 2.000 ευρώ.

Οι «ποντικοί» αφαίρεσαν ακόμη το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και αντικείμενα αξίας 87.000 ευρώ, ενώ ακόμη αφαίρεσαν μία τσάντα πλάτης, η οποία βρισκόταν σε χώρο αποθήκης, στην οποία υπήρχαν 20.000 ευρώ.

Συνολικά, οι διαρρήκτες έφυγαν από το σπίτι με λεία που ανέρχεται σε 29.300 ευρώ μετρητά, 93.000 ευρώ τιμαλφή και 2.000 ευρώ σε χρυσές λίρες.