ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα: Καταδικασμένος για 2 ανθρωποκτονίες ο Αλβανός που έκανε διακίνηση ναρκωτικών εντός φυλακών

Τρίκαλα: Καταδικασμένος για 2 ανθρωποκτονίες ο Αλβανός που έκανε διακίνηση ναρκωτικών εντός φυλακών

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών φυλακή - Σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν 7 άτομα, ως μέλη της οργάνωσης

Αλβανός κακοποιός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 65 χρόνια φυλακή και κρατείται στο κατάστημα κράτησης των Τρικάλων είχε βρει ...τρόπους να περνάει την ώρα του και να κερδίζει χρήματα.

Διακινούσε ηρωίνη εντός της φυλακής και είχε καταφέρει να βγάλει από την παράνομη αυτή πράξη του 50.000 ευρώ.

Τέλος στη δράση του έβαλε η ασφάλεια Τρικάλων με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολουθήσεων, προχώρησαν σε έφοδο εντός της φυλακής καταφέρνοντας να εξαρθρώσουν την εγκληματική οργάνωση η οποία αποτελούνταν από 7 άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, οι 2 έγκλειστοι.

Πώς δρόυσε η εγκληματική οργάνωση

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας τα μέλη της οργάνωσης είχαν ρόλους και δρούσαν απο τον Δεκέμβριο του 2023. Ο Αλβανός έγκλειστος έδινε πληροφορίες στην ομάδα του που ήταν εκτός φυλακής για το που θα προμηθευτούν τα ναρκωτικά. Στη συνέχεια μια γυναίκα η οποία ήταν μοδίστρα στο επάγγελμα, έκρυβε τις ουσίες στις ραφές μαύρων σάκων. Στη συνέχεια έτερο μέλος με την πρόφαση του επισκεπτηρίου έμπαινε στη φυλακή και έδινε τους σάκους σε συνεργό του κι εκείνος με τη σειρά του στον αρχηγό ο οποίος είχε αναλάβει όλη την διακίνηση.

Σε έρευνες στα κελιά βρέθηκαν μεταξύ άλλων: 5 σάκοι, 5 αυτοσχέδια μαχαίρια , 5 πλαστικά καπάκι στυλό τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη ζύγιση των ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αρκτούρος έσωσε δύο λύκαινες που ήταν αιχμάλωτες στην Ουκρανία

Κραυγή απόγνωσης από 43χρονο πατέρα: «Έχω να δω το παιδί μου επτά χρόνια»

Ρομά έκλεψαν κινητό στη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκαν στην Πιερία – 13χρονος ανάμεσα στους δράστες