ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δύο επιθέσεις με «άρωμα» νύχτας – Η σύνδεση μεταξύ τους και η ενεργοποίηση των «κελιών»

Δύο επιθέσεις με «άρωμα» νύχτας – Η σύνδεση μεταξύ τους και η ενεργοποίηση των «κελιών»

Μέσα σε τέσσερις μέρες, δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί σκορπούν την καταστροφή και τον τρόμο σε Καλλιθέα και Πειραιά.

Στη μία επίθεση ο στόχος είναι πρατήριο καυσίμων και στην άλλη κάβα ποτών.

Αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ εκτιμούν πως ίσως δεν πρόκειται για δύο επιθέσεις με διαφορετικούς εντολείς αλλά για δύο χτυπήματα με κοινό... παρανομαστή. Δεν αποκλείουν ο ηθικός αυτουργός να είναι ο ίδιος και να θέλει να στείλει το μήνυμα του στη νύχτα της Αθήνας "θυμίζοντας" την ύπαρξη του .

Τα δύο αυτά ριψοκίνδυνα χτυπήματα, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν αθώους πολίτες στα νοσοκομεία, έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της ασφάλειας Αθηνών το οποίο έχει πολυετή εμπειρία και δίκτυα πληροφόρησης τα οποία θα οδηγήσουν την έρευνα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Όπως λένε πηγές στο newsbomb.gr στις δύο αυτές υποθέσεις εκτιμάται πως τα σημαντικότερα στοιχεία θα φτάσουν στα χέρια της αστυνομίας όχι τόσο από την επιτόπια έρευνα και την ανάλυση των βίντεο αλλά από την ενεργοποίηση του δικτύου των φυλακών.

Φαίνεται πως η εκτέλεση ισχυρού της νύχτας στις 14 Ιανουαρίου στον Νέο Κόσμο έχει αρχίσει να ανακατεύει την τράπουλα και να ανοίγει έναν νέο πόλεμο για την κυριαρχία σε επιχειρήσεις, πρατήρια και προστασίες.

Δείτε τα νέο βίντεο-ντοκουμέντο του Newsbomb.gr από το χτύπημα στην Καλλιθέα